Κίνδυνος για -33 στον Ηρακλή!

09:44 | 04/05/2019

Ο Ηρακλής κινδυνεύει με αφαίρεση 33 βαθμών(!) για οφειλές σε 33 ποδοσφαιριστές!

Συγκεκριμένα, το Διαιτητικό  Δικαστήριο της ΕΠΟ ανακοίνωσε την απόφαση του, για αφαίρεση τριών βαθμών στον «γηραιό» για κάθε μία από τις περιπτώσεις των 11 ποδοσφαιριστών στους οποίους έχουν επιδικαστεί οφειλές. Οι ποινές θα ενεργοποιηθούν σε τρεις εργάσιμες ημέρες αν δεν καταβληθούν στους Ιντζόγλου, Αργυρόπουλο, Καρασαλίδη, Αγγελόπουλο, Βοσνακίδη, Γιαννίκογλου, Ηλιάδη, Μπαρέττα, Κυνηγόπουλο, Ρούσσο, Καραγκούνη, το 50% των οφειλών πλέον των νόμιμων τόκων.

Αυτό σημαίνει ότι ο Γηραιός κινδυνεύει με αφαίρεση... 33 βαθμών, ενώ του έχουν αφαιρεθεί ήδη 3 επειδή δεν πέρασε την πρώτη φάση της επιτήρησης!

Η ανακοίνωση του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

 Επιβάλλει στην ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ΝΕΑ ΠΑΕ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση των αιτούντων ποδοσφαιριστών, Ελευθερίου Ιντζόγλου του Χαραλάμπους, Λεωνίδα Αργυρόπουλου του Ανδρέα, Αριστοτέλη Καρασαλίδη του Πολύκαρπου, Βασιλείου Αγγελόπουλου του Παναγιώτη, Δημητρίου Βοσνακίδη του Αποστόλου, Σεραφείμ Γιαννίκογλου του Νικολάου, Αντωνίου Ηλιάδη του Δημητρίου, Αργυρίου Μπαρέττα του Δημητρίου, Παναγιώτη Κυνηγόπουλου του Θεμιστοκλή, Αλμπέρτου Ρούσσου του Γεωργίου, Βασίλη Καραγκούνη του Ευαγγέλου, σε ποσοστό 50% των οφειλών της προς αυτούς πλέον των νομίμων τόκων την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας, ξεχωριστά για κάθε μία από τις περιπτώσεις των ως άνω αναφερομένων αιτούντων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.