Κίσσας: «Το 100% με Γιούχτα»

19:19 | 24/10/2019

Ο μέσος του Ηροδότου μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του, αλλά και το ματς με τους Αρχανιώτες.

Ο Γιώργος Κίσσας δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Πόρο, αλλά και για την έως τώρα παρουσία των «κυανόλευκων» στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Πρόσθεσε, τέλος, ότι στο παιχνίδι απέναντι στον Γιούχτα άπαντες πρέπει να δώσουν το 100% των δυνάμεων τους.

Τα όσα είπε ο Γιώργος Κίσσας στο irodotosfc:

Για το ματς με τον Πόρο: «Πήραμε ένα ακόμα σημαντικό αποτέλεσμα. Είμαστε ικανοποιημένοι και για την νίκη και για την εμφάνιση. Δώσαμε όλοι μας το 100%. Μπήκαμε δυνατά από το ξεκίνημα, είχαμε την υπεροχή και πιέσαμε από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Βγάλαμε στο Γήπεδο ότι είχαμε δουλέψει στις προπονήσεις».

Για το γκολ που πέτυχε: «Είμαι χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα. Βοήθησα την ομάδα μου και χαίρομαι που κερδίσαμε και ικανοποιήσαμε τον κόσμο μας. Δεν σκοράρω συχνά και γι’ αυτό είμαι ένα παραπάνω χαρούμενος μετά το ματς με τον Πόρο».

Για την πορεία του Ηροδότου: «Κάναμε το 4/4, αλλά το 5/5 είναι καλύτερο. Είναι σημαντικό αυτό το ξεκίνημα, αλλά δεν στεκόμαστε εκεί. Ξεχνάμε τα ματς που πέρασαν και κοιτάμε μόνο μπροστά. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά».

Για το "μυστικό" της καλής πορείας της ομάδας, τους φιλάθλους και τον ίδιο: «Έχουμε οικογενειακό κλίμα και το μυστικό μας είναι ότι βοηθάει ο ένας τον άλλο. Είμαστε ευχαριστημένοι από την Διοίκηση. Δεν μας λείπει τίποτα και δεν υπάρχει από κανέναν το παραμικρό παράπονο.

Οι φίλαθλοί μας είναι τρομεροί. Παίζουμε εκτός έδρας και είναι σαν να παίζουμε εντός. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξη. Όσον αφορά σε μένα, είναι σημαντικό να κερδίζει η ομάδα και όλα τα άλλα έρχονται».

Για το ματς με τον Γιούχτα (27/10, 15.00): «Το ματς με τον Γιούχτα είναι δύσκολο. Ξέρουμε ότι έχει δυνατή έδρα και καλή ομάδα, αλλά θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας για ό,τι καλύτερο».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.