«Κιτρινόμαυρη» απόδραση από την Άρτα!

16:44 | 31/01/2021

Ο Εργοτέλης με γκολ του Πατρινού στο 65' επικράτησε με 1-0 του Καραϊσκάκης και σημείωσε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Superleague 2 - δείτε το γκολ της νίκης

Ο Εργοτέλης ήταν πολύ σοβαρός στην Άρτα, δεν απειλήθηκε καθόλου στο β' μέρος και με το γκολ του Πατρινού κατάφερε να πάρει την 2η σερί εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα.

Αρκετά ισορροπημένο ήταν το πρώτο ημίχρονο, ανάμεσα στις δύο ομάδες σε έναν πολύ άσχημο αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί μετά το πρώτο 10λεπτο, με κύριο εκφραστή τον Δούμτσιο ενώ ο Λόβριτς στο 20΄ σημάδεψε το δοκάρι του Κατσιμήτρου. Στη συνέχεια, μετά το πρώτο ημίωρο, ο Εργοτέλης με ''πρωτεργάτες'' τον Τσέλιο και τον Κωστανάσιο είχε τις στιγμές για να απειλήσει σοβαρά την εστία του Καραϊσκάκη όμως καμία από τις προσπάθειες δεν ολοκληρώθηκαν με επιτυχία. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο διάστημα του αγώνα.

Δείτε το γκολ νίκης του Εργοτέλη

Στην επανάληψη ο Εργοτέλης εμφανίστηκε περισσότερο αποφασισμένος. Έπειτα από ένα άχρωμο πρώτο 10λεπτο, ο Γιάννης Ταουσιάνης έβαλε στο παιχνίδι τον Πατρινό και τον Μπουτσάκη, αλλαγές που άλλαξαν τη ροή του παιχνιδιού. Ο Πατρινός στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, άνοιξε το σκορ (65') για τον Εργοτέλη. Ο Μπουρσέλης εκτέλεσε υπέροχα το φάουλ από τα δεξιά και ο Πατρινός με το κεφάλι έκανε το 0-1. Στη συνέχεια, οι εκτελέσεις φάουλ του Μπουρσέλη δημιούργησαν κι άλλες προϋποθέσεις για γκολ ενώ παράλληλα οι ''κιτρινόμαυροι'' κρατούσαν με ασφάλεια τον Καραϊσκάκη μακριά από τα καρέ του Κατσιμήτρου.

Κάπως έτσι, ο Εργοτέλης έλεγξε το ματς μέχρι το τέλος, ενώ στο 90' ο Φελίπε Ντιαζ αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους με δεύτερη κίτριν κάρτα, έπειτα από σκληρό φάουλ στον Μπουτσάκη.

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Σερβιλάκης, Neral, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέϊος, Τσέλιος (Μπουτσάκης 64'), Abdullahi, Conraad (Μπουρσέλης 46') Κωστανάσιος (Πατρινός 64') Μανουσάκης (Kacurri 86')

ΑΕ Καραϊσκάκης (Βασίλης Αργυρίου): Σοιλεμέζογλου, Iperen, Γιαννιώτης, Rubanguka, Γαλεάδης (Γυφτοκώστας 64') Δούμτσιος, Μαραθωνίτης (Τάμπας 80') Κορέλας (Felipe 64') Παπανίκου, Κόκας (Νταλακούρας 74'), Lovric

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.