Κιτρινόμαυρο… reunion στο «Ελ Πάσο»

SMS
21:34 | 03/05/2018

Κοντά μια… ενδεκάδα πρώην παικτών του Εργοτέλη βρέθηκε στην Καλλιθέα και τον αγώνα ανάμεσα τον Εθνικό και τον Ηρόδοτο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Football League.

Στην αναμέτρηση αγωνίσθηκαν επτά πρώην παίκτες του Εργοτέλη, ενώ υπάρχουν στα ρόστερ των δύο ομάδων και άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν έπαιξαν και στο παρελθόν φορούσαν τα κιτρινόμαυρα. 

Με τον Εθνικό στον αγώνα έπαιξαν οι Μισέλ, Δωματάς και Κατσικοκέρης, ενώ με την κρητική ομάδα οι Γιαλούσης, Κασαπάκης, Φραγκουλάκης και Γαρεφαλάκης. 

Παράλληλα στον Εθνικό υπάρχει και ο Ντιέγκο Ρομάνο, παίκτης σύμβολο για τον Εργοτέλη, ο οποίος δεν αγωνίσθηκε λόγω τραυματισμού, ενώ ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων ήταν στο παρελθόν και οι Κανδυλάκης και Φουκαράκης, που δεν ήταν στη διάθεση του προπονητή του Μανόλη Παπαματθαιάκη (και αυτός με κιτρινόμαυρο παρελθόν). 

Οι Κανδυλάκης, Γιαλούσης, Ρομάνο, Φραγκουλάκης και Κατσικοκέρης μάλιστα ήταν συμπαίκτες στον Εργοτέλη την αγωνιστική χρονιά 2011-2012 στη Super League, όταν τερματίζοντας στην 14η θέση με 29 βαθμούς, γνώρισε τον υποβιβασμό στη Football League.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.