Κλείνει άμεσα ο νέος προπονητής του Εργοτέλη

Betsson Super League 2

Θέμα ημερών είναι η επίσημη αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη, με τον αντικαταστάτη του Γκώνια να «παίρνει γεύση» της νέας του ομάδας στον εκτός έδρας αγώνα με τα Τρίκαλα.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Capitano.gr, ο «εκλεκτός» έχει βρεθεί ήδη και είναι εξαιρετικά πιθανό να ανακοινωθεί η έναρξη της συνεργασίας του με τον Εργοτέλη μέσα στις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα μέχρι την Παρασκευή (25/5). Πρόκειται για προπονητή που γνωρίζει άριστα τα του Εργοτέλη, τόσο διαχρονικά, όσο και επί των ημερών Μάγκετ Σάμι.

Οι πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει και ουσιαστικά έχει επέλθει συμφωνία. Είναι προπονητής που έχει σχετικά μικρή εμπειρία από το πρωτάθλημα της Football League, παρόλα αυτά οι παραστάσεις και οι εμπειρία του είναι μεγάλη. Στα Τρίκαλα θα δει αγωνιζόμενη για μια ακόμα φορά τη νέα του ομάδα, καθώς την έχει παρακολουθήσει και στο πρόσφατο παρελθόν, πλέον όμως από άλλη ιδιότητα.

Το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει προσώρας, και δεν είναι κάποιο από τα πρώτα που έχουν ακουστεί ή δει το φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για προπονητή με αγωνιστική φιλοσοφία όπως αυτή που έχει ο Γκώνιας, σε… καλύτερη έκδοσή της. Είναι τεχνικός που δεν είναι «ανακυκλώσιμος» καθώς στις προηγούμενες ομάδες που είχε δουλέψει, το είχε κάνει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι επόμενες ημέρες, ίσως και ώρες αναμένεται να είναι καταλυτικές και δεν αποκλείεται να έχουμε και επίσημες ανακοινώσεις…

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.