Κλείνει προσωρινά το Λίντο!

15:44 | 13/08/2019

Οι εργασίες στο παρκέ ολοκληρώθηκαν όχι όμως και η αλλαγή μόνωσης στο κλειστό γυμναστήριο

Την απόφαση να κλείσει το κλειστό γυμναστήριο του ''Λίντο'' μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου, λόγω αλλαγής μόνωσης και μέχρι να οκλοκληρωθούν οι εργασίες, ανακοίνωσε η διοίκηση του ΕΑΚΗ. Θυμίζουμε ότι το μαρτύριο της... σταγόνας στο ''Λίντο'' ήταν συχνό φαινόμενο κατά την διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα, με συνέπεια να υπάρχουν συνεχώς σοβαρά προβλήματα, ενώ η μόνωση ήταν ένα θέμα που ταλαιπωρούσε το κλειστό, τα τελευταία χρόνια.

Η ανακοίνωση:

''Η Διοίκηση του Ε.Α.Κ.Η ανακοινώνει πως το κλειστό γυμναστήριο "Λίντο" έως τη λήξη των εργασιών στη σκεπή του (οριστική αλλαγή μόνωσης) δεν θα αποδίδεται σε αθλούμενους. Υπάρχει επικινδυνότητα λόγω εργοταξίου. Τέλος του μήνα κατεβαίνει κλιμάκιο της Γ.Γ.Α για αυτοψία. Τέλος Σεπτεμβρίου το έργο ολοκληρώνεται. ΈΝΑ ΕΡΓΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ.
Η ταλαιπωρία που θα υποστούν τα σωματεία στον καιρό προετοιμασίας τους θα τα αποζημιώσει στην αγωνιστική σαιζόν. 

Ευελπιστούμε ν αρχίσει γρήγορα και η αντικατάσταση του ταρντάν στο στάδιο Ελευθερίας που έχει δημοπρατηθεί από τη ΓΓΑ και η αναμόρφωση των αποδυτηρίων του κολυμβητηρίου. από την Περιφέρεια Κρήτης. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ από τον Ιούνιο του 2015 και οι καρποί του μόχθου μας σιγά σιγά αποδίδουν.''

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.