Μια... ανάσα από τον ΟΦΗ ο Μοσκέρα - το προφίλ του Κολομβιανού εξτρέμ

19:53 | 05/01/2023

Εκτός απροόπτου, ο 27χρονος Κολομβιανός εξτρέμ θα αποτελέσει την πρώτη χειμερινή μεταγραφή του ΟΦΗ

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, λέει ο θυμόσοφος λαός. Στην περίπτωση του Μοσκέρα και του ΟΦΗ ισχύει 100%. Αυτό γιατί το tweet του Κολομβιανού δημοσιογράφου έρχεται να επιβεβαιώσει, κατά κάποιο τρόπο η ΠΑΕ ΟΦΗ, η οποία τονίζει ότι η κρητική ομάδα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 27χρονο κολομβιανό εξτρέμ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στα επόμενα 24ωρα θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία, με τον ποδοσφαιριστή να φοράει τα ασπρόμαυρα για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Με συμμετοχές σε Κόπα Λιμπερταδόρες, MLS, στα πρωταθλήματα του Μεξικό και της Κολομβίας και πολύ καλές ομάδες (Ντεπορτίβο Κάλι και Πατσούκα), ο Κολομβιανός ακραίος επιθετικός βρίσκεται μια ανάσα από την οριστική συμφωνία με την διοίκηση του Ομίλου.

Ο Χάρολντ Σαντιάγκο Μοσκέρα αγωνίζεται κυρίως στην θέση του αριστερού επιθετικού / εξτρέμ, λιγότερο σαν δεξί και ελάχιστα ως κρυφού φορ. Έχει αγωνιστεί σε Ντεπορτίβο Κάλι, Πατσούκα, Ντάλας, Μιλιονάριος με - κατά κύριο λόγο - γεμάτες χρονιές και συνολικά 188 παιχνίδια (σύνολο), 26 γκολ, 16 ασίστ.

Έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, την Clausura της Κολομβίας (2017

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ:

222.png#asset:428449

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.