Κλείνουν εκκρεμότητες και ξεκινούν ανανεώσεις…

ΟΦΗ

Το δεκαπενθήμερο της αγωνιστικής διακοπής αναμένεται να είναι καθοριστικό για τα εσωτερικά αγωνιστικά θέματα του ΟΦΗ. Την Τετάρτη (9/5) το απόγευμα θα συνεδριάσει το ΔΣ της ΠΑΕ, για όλα τα μείζονα ζητήματα.

Στην απογευματινή συνεδρίαση στο ΒΑΚ, οι διοικούντες για μια ακόμα φορά αναμένεται να συζητήσουν κατά βάση θέματα που άπτονται των οικονομικών, όπως διαφημιστικά, χορηγίες, διαρκείας και γενικά οτιδήποτε μπορεί να αποτελέσει πηγή εσόδων, πέραν από τη δεδομένη συμφωνία που υπάρχει με τη Nova για το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Η επισημοποίηση της συμφωνίας αυτής αναμένεται λίαν συντόμως. 

Τα οικονομικά για τη νέα αγωνιστική χρονιά, άπτονται και των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν προς τους παίκτες της εφετινής αγωνιστικής χρονιάς. Αρκετοί εξ’ αυτών είναι στη σχετική λίστα του Παπαδόπουλου, όπου ζητά την παραμονή τους στην ομάδα. Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ο προπονητής, παίκτες που αποτελούν εφέτος το βασικό κορμό, επιθυμεί να παραμείνουν και την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά. Για να γίνουν όμως οι συζητήσεις ανανεώσεων, θα πρέπει να έχουν κλείσει οι τρέχουσες εκκρεμότητες που υπάρχουν προς αυτούς…

Η άμεση συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να γίνει αυτό και να αρχίσουν οι προτάσεις για ανανεώσεις, είναι την παρούσα στιγμή ένα από τα βασικά ζητήματα που θέλουν να ολοκληρώσουν οι διοικούντες. Ζητούμενο είναι να ξεκινήσουν από την ερχόμενη εβδομάδα οι ανανεώσεις, προκειμένου να έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι το τέλος Μαΐου, προκειμένου να πάρουν αμέσως μετά σειρά οι μετεγγραφές. 

Το ποιοι παίκτες θα παραμείνουν από αυτούς που έχει εισηγηθεί την παραμονή τους ο Παπαδόπουλος, έχει άμεση συνάρτηση και από τις μετεγγραφές που θα γίνουν. Επιθυμία τόσο της τεχνικής ηγεσίας, όσο και της διοίκησης είναι να παραμείνουν οι παίκτες που αποτελούν το βασικό κορμό της ομάδας, ώστε να μη χρειαστεί να γίνουν πολλές προσθήκες. 

Εκτός από τις ανανεώσεις, υπάρχουν και όλα τα άλλα θέματα που έχει ζητήσει από τη διοίκηση ο Παπαδόπουλος, προκειμένου να οργανωθεί η ομάδα όπως ο ίδιος επιθυμεί και τα οποία ανέφερε στις δηλώσεις του μετά τον τελευταίο αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας. Και αυτά θα αποτελέσουν βασικό κεφάλαιο της απογευματινής συνεδρίασης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.