Κλείνουν οι εκκρεμότητες στον ΟΦΗ

09:51 | 31/07/2024

Συμπληρώνεται σιγά-σιγά το παζλ του φετινού ρόστερ του ΟΦΗ.

Στην τελική ευθεία μπαίνουμε για την έναρξη του πρωταθλήματος και ο ΟΦΗ σιγά-σιγά κλείνει τις μεταγραφικές εκκρεμότητες και τα κενά για να συμπληρωθεί το παζλ του ΟΦΗ.

Ο Τραϊανός Δέλλας είδε σε διάστημα λίγων ημερών να κλείνουν ακόμη δύο ποδοσφαιριστές, ο Άντριου Γιούνγκ, ο οποίος ήρθε για να ενισχύσει την ομάδα του στην επίθεση και να προσθέσει διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Ισέκα και τον Τιάγκο Νους για το δεξί «φτερό» της επίθεσης.

Ο ΟΦΗ στρέφει πλέον την προσοχή του στην απόκτηση ενός ακόμη εξτρέμ κι ενός κεντρικού αμυντικού, ενδεκαδάτου όπως λέμε στην καθομιλουμένη. Ειδικά για την περίπτωση του αριστερού εξτρέμ στον ΟΦΗ ευελπιστούν να υπάρξει εξέλιξη όσο γίνεται πιο σύντομα γιατί πρόκειται για μία θέση που απαιτείται ενίσχυση.

Σε αμφότερες τις περιπτώσεις η προεργασία φυσικά κι έχει γίνει κι έχουν «τικαριστεί» οι στόχοι για να προχωρήσουν οι υποθέσεις.

Οσον αφορά στους Νους και Γιούνγκ εκτός απροόπτου θα είναι στη διάθεση του Δέλλα για το φιλικό του Σαββάτου με την Athens Kallithea στο «Γεντί Κουλέ» και είναι στο χέρι του Μακεδόνα προπονητή αν θα χρησιμοποιηθούν.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.