«Κλειστή» η Τούμπα με ΟΦΗ και ΑΕΚ

11:38 | 13/01/2022

Ο ΠΑΟΚ βάζει λουκέτο στην Τούμπα για τα παιχνίδια με ΟΦΗ και ΑΕΚ και δηλώνει πως δεν θα επιλέξει «τυχερούς» βάσει των νέων μέτρων για τα γήπεδα με ανώτατο όριο τα 1000 άτομα!

Από την πρώτη στιγμή της λήψης των μέτρων για ανώτατο όριο 1.000 ατόμων στα γήπεδα, ο ΠΑΟΚ εξέφρασε την άρνησή του, κάνοντας τότε λόγο για μέτρα που έχουν τιμωρητική διάθεση απέναντι σε φιλάθλους, αρκετοί εκ των οποίων πήραν την απόφαση να εμβολιαστούν προκειμένου να καταστεί δυνατό να αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας και να παρακολουθούν την ομάδα τους.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με δεδομένη την παράταση του μέτρου για περιορισμό των φιλάθλων στο ανώτατο όριο των 1000, δηλώνει πως αδυνατεί να ανακαλύψει έναν δίκαιο τρόπο να επιλέξει ουσιαστικά τους «τυχερούς». Προκειμένου να αποφύγουμε δικαιολογημένα παράπονα και περαιτέρω άδικους διαχωρισμούς, αποφασίσαμε οι προσεχείς αγώνες με ΟΦΗ και ΑΕΚ να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών. Ευελπιστούμε σύντομα να μην υπάρχει λόγος για περιορισμούς και διαχωρισμούς και όλοι μαζί να ζήσουμε νίκες, χαρές και συγκινήσεις στη γεμάτη Τούμπα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.