Κλειστό το ΟΑΚΑ όλο το 2024, άγνωστο πότε θα ανοίξει

18:19 | 02/10/2023

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, παρέθεσε συνέντευξη Τύπου για το κλείσιμο του Ολυμπιακού Σταδίου και του Ολυμπιακού Ποδηλατοδρομίου λόγω στατικής ανεπάρκειας των στεγάστρων Καλατράβα και αποκάλυψε πως το κεντρικό Στάδιο θα μείνει κλειστό το 2024, ενώ τόνισε πως η Πολιτεία θα είναι δίπλα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Την ώρα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη εισαγγελική έρευνα για τα στέγαστρα Καλατράβα στο ΟΑΚΑ, λόγω στατικής ανεπάρκειας, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, προέβη σε ανακοινώσεις αναφορικά με την αναστολή λειτουργίας του Σταδίου.

Σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ο υπουργός, ανακοίνωσε μεταξύ άλλων πως θα διατεθούν 57 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση του ΟΑΚΑ, ενώ τόνισε ότι κατά 30% αυξάνονται οι μεταβιβάσεις του Υπουργείου Αθλητισμού, με βάση το προσχέδιο προϋπολογισμού για το 2024 που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή.

"Έγιναν συνεννοήσεις, διευθετήσεις» με τους αθλητικούς συλλόγους, που φιλοξενούνταν μέχρι πρότινος στο ΟΑΚΑ.

«Ευελπιστούμε ότι μέσα στο 2024 τουλάχιστον θα ανοίξει το Ποδηλατοδρόμιο", πρόσθεσε ο κύριος Βρούτσης.

Αναφορικά με τον Παναθηναϊκό (ποδοσφαιρικοί αγώνες στο Europa League) και την ΑΕΚ (αγώνες χάντμπολ στο Γ. Κασσιμάτης) που χρησιμοποιούν το ΟΑΚΑ ο υφυπουργός δήλωσε ότι "θα είμαι δίπλα τους. Δεν χάνουμε ούτε δευτερόλεπτο".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.