«Κληρώνει» για τα πλέι οφ στην Α1

SMS
08:30 | 05/04/2019

Η 29η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ είναι πιθανό να δείξει αν ο τίτλος κριθεί μέσω πλέι οφ ή όχι.

Αν τελείωνε σήμερα η σεζόν, τα πάντα θα ξεκαθάριζαν μέσω του… μίνι πρωταθλήματος. Ο πρωτοπόρος Ζαρός βρίσκεται στο +5 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ  (64 έναντι 59) και άρα απέχει μόλις 1 βαθμό από την απευθείας κατάκτηση της κορυφής.

Η 29η και προτελευταία αγωνιστική, έτσι, ίσως καθορίσει πολλά για τη συνέχεια. Και αυτό γιατί και οι δυο έχουν επικίνδυνες εξόδους. Οι «πράσινοι» φιλοξενούνται από τις Μοίρες, στο ντέρμπι της Μεσαράς, ενώ οι «ασπρόμαυροι» αντιμετωπίζουν στο Γάζι τον πάντα δυνατό Αλμυρό.

Τα παιχνίδια τους, επομένως, αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς δεν αποκλείεται να διαμορφωθεί το «τοπίο», παρόλο που το πιο πιθανό είναι την 30η «στροφή» να ξεκαθαρίσει και μαθηματικά η κατάσταση. Με το τέλος, πάντως, των κυριακάτικων (07/04) συναντήσεων θα φανεί σε σημαντικό ποσοστό αν γίνουν τελικά πλέι οφ. 

Υπάρχει, βέβαια, και το «σενάριο» να… κλειδώσει η διεξαγωγή τους απ’ αυτή την εβδομάδα (αν χάσει ο Ζαρός και νικήσει ο ΠΑΟΚ). Τόσο οι μεν, εξάλλου, όσο και οι δε έχουν εντός έδρας έργο την τελευταία αγωνιστική με Φαιστό και Τριτωνία, αντίστοιχα, οπότε έχουν και τον πρώτο λόγο για νίκες.  

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.