Κλήθηκε στην Εθνική ο Μανδάς

17:53 | 23/05/2024

Κλήθηκε για τα φιλικά με Γερμανία και Μάλτα.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τα φιλικά με Γερμανία και Μάλτα.

Το όνομα του Χρήστου Μανδά είναι μεταξύ των τετσσάρων τερματοφυλάκων που κλήθηκαν από το Νίκο Παπαδόπουλο για τα δύο φιλικά που θα δώσει η Εθνική ομάδα απέναντι σε Γερμανία και Μάλτα στις 7 και στις 11 Ιουνίου.

Επίσης, στη «γαλανόλευκη» ομάδα επιστρέφουν οι Θεοχάρης Τσιγγάρας, Ταξιάρχης Φούντας, Γιάννης Κώτσιρας, Τάσος Δουβίκας και Γιώργος Κυριακόπουλος, άπαντες εκτός κλήσεων Πογέτ στα τελευταία παιχνίδια της Εθνικής.

Εκτός κλήσεων έμεινε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας λόγω τραυματισμού και οι Κώστας Τσιμίκας, Τζορτζ Μπάλντοκ, Γιώργος Γιακουμάκης, Κάρλος Ζέκα και Δημήτρης Πέλκας, συγκριτικά με τον τελευταίο αγώνα της Εθνικής, στη Γεωργία.

Η επιλογή ανήκει στον υπηρεσιακό τεχνικό Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος απηύθυνε κλήση σε 26 παίκτες, που είναι οι ακόλουθοι:

Βλαχοδήμος, Τζολάκης, Μανδάς, Αθανασιάδης, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Κουλιεράκης, Χατζηδιάκος, Ρότα, Σάλιακας, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Γιαννούλης, Σιώπης, Κουρμπέλης, Ντόη, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Μάνταλος, Τσιγγάρας, Μασούρας, Τζόλης, Φούντας, Ιωαννίδης, Παυλίδης, Δουβίκας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.