Κλοπ: «Αν αναβληθεί το ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Λίβερπουλ πρέπει να πάρει τους βαθμούς»

15:15 | 22/08/2022

Για το ενδεχόμενο να υπάρξει αναβολή του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ τοποθετήθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Οι κινητοποιήσεις που ετοιμάζουν οι οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» εναντίον της οικογένειας Γκλέιζερ θυμίζουν το σκηνικό του Μαΐου του 2021 (όταν εισέβαλαν στο κεκλεισμένων των θυρών «Ολντ Τράφορντ» και διεκόπη το ματς).

Μπορεί λοιπόν τότε η Λίβερπουλ να κέρδισε το ματς όταν ξαναπαίχτηκε (4-2), ωστόσο ο Κλοπ δεν θέλει να ξαναζήσει κάτι παρόμοιο. Και επικαλούμενος το βαρύ πρόγραμμα των ομάδων, εξέφρασε την άποψη ότι σε περίπτωση αναβολής η ομάδα του πρέπει να πάρει «αέρα» τους βαθμούς της νίκης.

«Ελπίζω πραγματικά να μην συμβεί, αλλά αν συμβεί, νομίζω ότι πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς.

Δεν έχουμε καμία σχέση με την κατάσταση και αν οι οπαδοί θέλουν να μην γίνει το παιχνίδι, τότε δεν μπορούμε απλά να προγραμματίσουμε τον αγώνα ξανά και να το χωρέσουμε κάπου σε μια απίστευτα γεμάτη σεζόν.

Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να συμβεί και δεν το σκέφτομαι. Ο κόσμος μας λέει ότι είμαστε καλά, πηγαίνουμε εκεί, παίζουμε το παιχνίδι κι ελπίζουμε να γυρίσουμε σπίτι. Αλλά σε μια κατάσταση όπως αυτή η άλλη ομάδα πρέπει πάντα να παίρνει τους βαθμούς γιατί δεν έχει καμία σχέση με αυτό και έχει προετοιμαστεί για αυτό».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.