Κλοπ: «Δεν έχω τηλεφωνήσει στον Τζέραρντ για το Σίτι – Άστον Βίλα»

13:50 | 20/05/2022

Στην αποκάλυψη ότι δεν έχει μιλήσει με τον Στίβεν Τζέραρντ, ενόψει του του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Άστον Βίλα που θα κρίνει τον φετινό τίτλο της Premier League προέβη ο Γιούργκεν Κλοπ που τάχθηκε υπέρ της απόφασης να γίνει παρέλαση στις 29 Μαΐου.

Τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα της Premier League ολοκληρώνει το απόγευμα της Κυριακής (22/5 18:00), η Λίβερπουλ που υποδέχεται στο «Άνφιλντ» την Γουλβς, σε ένα ματς στο οποίο οι «κόκκινοι» θέλουν μόνο τη νίκη και στραβοπάτημα της Μάντσεστερ Σίτι στο Έτιχαντ από την Άστον Βίλα, προκειμένου να κατακτήσει αυτή το πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός των «ρεντς» Γιούργκεν Κλοπ στην συνέντευξή Τύπου της Παρασκευής (20/3) ξεκαθάρισε ότι δεν έχει μιλήσει ο ίδιος με τον Τζέραρντ. «Εάν έπαιζα σε ένα ματς που μπορούσα να βοηθήσω την Ντόρτμουντ και την Μάιντς αυτό θα ήταν κίνητρο αλλά δεν παίζω και δεν παίζει ο Στίβεν. Είμαστε όλοι άνθρωποι. Ο Στίβι θα το αντιμετωπίσει με 100% σοβαρότητα χωρίς το τηλεφώνημά μου. Είμαι σίγουρος πως οι υπόλοιποι στο σύλλογο τον έχουν καλέσει, εγώ όχι. Η Κρίσταλ Πάλας είναι ένα καλό παράδειγμα πως όλοι στην Premier League παίζουν για να νικήσουν. Δεν με απασχολεί το τι θα κάνει η Άστον Βίλα γιατί αυτό θα έδειχνε ασέβεια προς την Γουλβς, που και αυτή έρχεται για τη νίκη στο Άνφιλντ» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Γερμανός προπονητής.

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με την παρέλαση, που θα κάνει στις 29 Μαΐου η Λίβερπουλ, ανεξάρτητα της έκβασης που θα έχει η Premier League και ο τελικός του Champions League ο Κλοπ τόνισε: «Η 29η Μαΐου θα είναι μία ξεχωριστή ημέρα. Έχω τόσους πολλούς λόγους να γιορτάσω. Δεν ξέρουμε πόσους λόγους αλλά έχουμε αρκετούς ήδη. Το League Cup και το FA Cup. Νομίζω πως είναι είναι αρκετοί. Είναι για μας, είναι για την Λίβερπουλ, είναι για τον κόσμο αφού δεν κάναμε παρέλαση πριν από δύο χρόνια».

Παράλληλα ο Κλοπ επιβεβαίωσε στην ίδια συνέντευξη Τύπου, πως ο Ντιβόκ Οριγκί, δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ την νέα αγωνιστική περίοδο, ο ίδιος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βέλγο σέντερ φορ: «Για μένα θα είναι πάντα ένας θρύλος της Λίβερπουλ. Όλοι τον αγαπούν και περιμένω να έχει μία ξεχωριστή υποδοχή την Κυριακή. Είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες που είχα και ήταν πραγματική απόλαυση να δουλεύω μαζί του».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.