Κλοπ: «Δεν θα μας επηρεάσει η απουσία του Χάαλαντ»

21:46 | 31/03/2023

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε ενόψει του αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι και σχολίασε ότι πιθανή η απουσία του Χάαλαντ δεν θα τους επηρεάσει.

Η Λίβερπουλ θα ταξιδέψει στο Μάντσεστερ για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα το Σάββατο (1/4, 14:30). Οι δύο ομάδες θέλουν απεγνωσμένα τη νίκη, η κάθε μια για διαφορετικό λόγο, καθώς οι «κόκκινοι» κυνηγούν την είσοδό τους στην τετράδα και η Σίτι την Άρσεναλ για το πρωτάθλημα.

Εδώ και καιρό λοιπόν ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι εκτός προπονήσεων, κάτι που έχει προκαλέσει ανησυχία τις τάξεις των «πολιτών». Ο Νορβηγός δεν ήταν ούτε στους αγώνες της εθνικής του ομάδας, ενώ από τότε έχει να προπονηθεί, όπως είχε δηλώσει κι ο πατέρας του, Άλφι. Παρόλα αυτά όμως ο Γιούργκεν Κλοπ σχολίασε ότι είτε παίξει ο πρώην επιθετικός της Νόρτμουντ είτε δεν αγωνιστεί για αυτούς θα είναι το ίδιο. Παράλληλα τόνισε ότι η ομάδα του θα παλέψει μέχρι το τέλος για την είσοδό της στην τετράδα, που είναι το μόνο που κυνηγούν αυτή την περίοδο.

«Είναι ένα τρομερά σημαντικό παιχνίδι. Αυτό είναι κάτι που δεν έχει διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Το ξέρουμε, έρχεται μια τεράστια εβδομάδα, αλλά η Σίτι αξίζει όλη μας την προσοχή, δεν μπορούμε να σκεφτούμε για τα υπόλοιπα παιχνίδια αυτή τη στιγμή», ανέφερε αρχικά ο Γερμανός κόουτς.

«Το ότι είναι αμφίβολος για το ματς ο Χάαλαντ δεν μας επηρεάζει. Όταν προετοιμάζεσαι για ένα παιχνίδι, κάνεις τα πάντα για να αποφύγεις την τελική πάσα, όποτε και μπαίνει ο Έρλινγκ στο παιχνίδι. Είναι ένας πραγματικά καλός επιθετικός, αλλά η Σίτι δεν χρειάστηκε επιθετικό για να γίνει πρωταθλήτρια. Έτσι είναι, ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να παίξει», σχολίασε για τον Νορβηγό φορ, ενώ κλείνοντας ανέφερε πως:

«Ιστορικά, τελειώνουμε δυνατά τις σεζόν μας. Πέρυσι διεκδικήσαμε τέσσερα τρόπαια, φέτος βγήκαμε νωρίς εκτός μάχης. Είναι φανερό πως η τετράδα είναι αυτό που μας μένει να κυνηγήσουμε πλέον. Δεν βρισκόμαστε στην τέλεια θέση, αλλά έχουμε τις πιθανότητές μας».


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.