Κλοπ: «Είναι η καλύτερη απόφαση για την ομάδα μας και η καλύτερη και για τον Σαλάχ»

12:00 | 02/07/2022

Περιχαρής ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ.

Ο Moχάμεντ Σαλάχ από τη Μύκονο όπου απολαμβάνει τις διακοπές του έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμφωνητικό μέχρι και το 2025 και έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής των «κόκκινων», με απολαβές που ξεπερνούν τις 350.000 λίρες την εβδομάδα.

Ο Kλοπ κλήθηκε να σχολιάσει την θετική εξέλιξη μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Λίβερπουλ και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είναι μια είδηση με την οποία οι οπαδοί μας θα χαρούν ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακό τους. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Είναι η καλύτερη απόφαση για την ομάδα μας και η καλύτερη και για τον Μοχάμεντ. Ανήκει εδώ σε εμάς. Φυσικά άργησε πολύ το θέμα, αλλά τέτοια ζητήματα αξίζουν την αναμονή. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και είναι λογικό να χρειάζεται χρόνος για να ξεκαθαρίσει μια τέτοια κατάσταση όταν βρίσκεσαι σε αυτό το επίπεδο.

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι έχει ακόμα πολλά εξαιρετικά χρόνια μπροστά του. Είναι... μηχανή από άποψη φυσικής κατάστασης. Είναι σε απίστευτο level. Δουλεύει τρομερά σκληρά. Οι συμπαίκτες του τον καμαρώνουν. Είναι κάτι ιδιαίτερο. Χαμογελάω πλέον γνωρίζοντας ότι ανανέωσε και θα είναι μαζί μας για να πετύχουμε ακόμα περισσότερα στο μέλλον».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.