Κλοπ για Σαλάχ: "Είναι σίγουρα ο πιο πιστός Αιγύπτιος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου"

15:30 | 25/01/2024

Ο Γιούργκεν Κλοπ υπερασπίστηκε τον Μοχάμεντ Σαλάχ για την επιστροφή στο Λίβερπουλ μετά τον τραυματισμό του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, τονίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν κανείς να αμφισβητεί την πίστη και την αφοσίωση του Αιγύπτιου στην εθνική ομάδα.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ τραυματίστηκε στον αγώνα με την Γκάνα και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα απουσιάσει έως και τα τέλη Φεβρουαρίου.

Η Λίβερπουλ ήρθε σε συνεννόηση με τους ανθρώπους της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αιγύπτου κι ο Σαλάχ επέστρεψε στην Αγγλία για να συνεχίσει εκεί την αποθεραπεία του.

Ωστόσο, πολλοί θεώρησαν πως οι κόκκινοι διάβολοι εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση για να τον πάρουν από την Αίγυπτο, με τον Γιούργκεν Κλοπ να υπερασπίζεται τον Σαλάχ, αλλά και τον σύλλογο.

"Η Αίγυπτος κι η Λίβερπουλ θέλουμε ακριβώς το ίδιο, να επιστρέψει ο Σαλάχ όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Αν μείνει εκεί και δεν μπορεί να κάνει την κατάλληλη αποθεραπεία, θα καθυστερήσει, κι αυτό είναι πρόβλημα ειδικά για την Αίγυπτο αν περάσει στη διοργάνωση.

Έτσι, τον φέρνουμε εδώ όχι επειδή θέλουμε να τον πάρουμε μακριά από την Αίγυπτο, αλλά επειδή θέλουμε να προσφέρουμε την καλύτερη ιατρική περίθαλψη, αυτό είναι το μόνο που θέλουμε.

Είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, κι αν είπα κάτι πολύ νωρίς, δεν το ανακοίνωσα απλά είπα "νομίζω ότι έχει συμφωνηθεί", αυτό άκουσα, έχω τόσα πολλά πράγματα να κάνω και τόσα πράγματα συμβαίνουν γύρω μου.

Κι αν κάποιος αμφισβητήσει την πίστη του Σαλάχ, θα πρέπει να αναρωτηθεί αν η κρίση του είναι σωστή, γιατί ο Σαλάχ είναι σίγουρα ο πιο πιστός Αιγύπτιος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου".

Πηγή: Sport24

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.