Κλοπ: «Γιατί ρωτάτε εμένα για τον κορωνοϊό;»

09:17 | 04/03/2020

Ο προπονητής της Λίβερπουλ ρωτήθηκε για τον νέο ιό που μπήκε στη ζωή μας

O Γιούργκεν Κλοπ... απέκρουσε τις ερωτήσεις σχετικά με τον κοροναϊό, χθες το βράδυ μετά τον αποκλεισμό της Λίβερπουλ στους «16» του FA Cup από την Τσέλσι, λέγοντας ότι η γνώμη του για το θέμα δεν έχει σημασία, καθώς ήταν απλώς κάποιος με «καπέλο μπέιζμπολ και κακό ξύρισμα».

Ο Κλοπ ρωτήθηκε να πει εάν ανησυχεί για την εξάπλωση του ιού ή πώς θα μπορούσε να επηρεάσει την ομάδα του και τον αθλητισμό.

«Κοιτάξτε, αυτό που δεν μου αρέσει στη ζωή είναι για ένα πολύ σοβαρό πράγμα, η άποψη ενός προπονητή ποδοσφαίρου να είναι σημαντική. Δεν το καταλαβαίνω», δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου.

Ο COVID-19 έχει σκοτώσει περισσότερους από 3.000 ανθρώπους παγκοσμίως και έχει μολύνει περίπου 91.000 άτομα, κάνοντας αρκετές ομάδες ποδοσφαίρου στην Ευρώπη να ζητήσουν από τους παίκτες, το προσωπικό και τους υπαλλήλους τους να αποφεύγουν τις χειραψίες σε μια προσπάθεια να επιβραδυνθεί η εξάπλωσή του.

«Δεν είναι σημαντικό τι λένε όλοι οι διάσημοι άνθρωποι, πρέπει να μιλάς για τα πράγματα με τον σωστό τρόπο. Όχι οι άνθρωποι που δεν γνωρίζουν, όπως και εγώ, να μιλάνε γι αυτό», πρόσθεσε ο Κλοπ.

«Οι άνθρωποι με τη απαραίτητη γνώση θα πρέπει να πουν στους ανθρώπους τι να κάνουν, εκείνοι να το κάνουν και όλα θα είναι καλά ή όχι. Όχι οι προπονητές ποδοσφαίρου, δεν καταλαβαίνω την πολιτική, τους κοροναϊούς... γιατί εγώ; Φοράω καπέλο του μπέιζμπολ και έχω κακό ξύρισμα».

πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.