Κλοπ: «Πραγματικά σκληρός ο αποκλεισμός της Σίτι»

20:51 | 06/05/2022

Η καλά σχεδιασμένη επίθεση της Τότεναμ θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη πρόκληση για την άμυνα της Λίβερπουλ στην αυριανή μεταξύ τους αναμέτρηση πρωταθλήματος στο «Άνφιλντ», όπως δήλωσε σήμερα ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός προπονητής είπε ότι αναμένει από τους «σπερς» του Αντόνιο Κόντε να περιμένουν πίσω, καθώς διαθέτουν μερικούς από τους «καλύτερους παίκτες αντεπιθέσεων στον κόσμο», ειδικά όταν παίζουν εκτός έδρας.

«Η Τότεναμ μπροστά έχει μία τρελή ταχύτητα» είπε ο Κλοπ στους δημοσιογράφους «Ο Χάρι Κέιν, τι παίκτης. Ταιριάζει προφανώς σε αυτή την ιδέα εξαιρετικά, υπάρχει μια τυφλή συνεργασία μεταξύ των επιθετικών. Θα έλεγα ότι είναι ίσως η μεγαλύτερη πρόκληση για άμυνα που έχουμε αντιμετωπίσει εδώ και πολύ καιρό. Για να κερδίσεις έναν αγώνα ποδοσφαίρου, πρέπει να δημιουργείς και να είσαι ψηλά στον αγωνιστικό χώρο. Αλλά όταν χάνεις την μπάλα, πρέπει να είσαι αμέσως γύρω από όλους αυτούς, αυτό είναι δύσκολο. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να τους κρατήσουμε ήρεμους όσο πιο συχνά γίνεται» πρόσθεσε, ενώ, όταν ρωτήθηκε για τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι από τη Ρεάλ Μαδρίτης, είπε:

«Ναι, ήταν ένα τεράστιο πλήγμα... πραγματικά σκληρό. Τέτοιες νύχτες δεν είναι καλές, το επόμενο πρωί δεν είναι ευχάριστο, αλλά τώρα θα είναι έτοιμοι για το ματς με τη Νιούκαστλ την Κυριακή. Ήταν περίεργο και άτυχο για τη Σίτι, αλλά αυτό που έκανε η Ρεάλ ήταν εξαιρετικό. Απέκλεισε Παρί Σεν Ζερμέν, Τσέλσι και τη Σίτι... Αν βγάλεις "νοκ άουτ" αυτές τις τρεις ομάδες, σίγουρα αξίζεις να είσαι στον τελικό. Θα είναι υπέροχο. Δεν ήμασταν χαρούμενοι εκείνο το βράδυ το 2018 (σ.σ. Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ αναμετρήθηκαν στον τελικό του Champions League στις 26 Μαΐου 2018 στο Κίεβο), αλλά αυτό ήταν πριν από λίγο. Είμαι χαρούμενος που θα πάω εκεί και θα το προσπαθήσω».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.