Κλοπ: «Το πιο ξεχωριστό τρόπαιο που έχω κερδίσει ποτέ»

16:00 | 26/02/2024

Η Λίβερπουλ νίκησε χθες στην παράταση με 1-0 την Τσέλσι και κατέκτησε το τρόπαιο του Λιγκ Καπ, με την κεφαλιά του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στο 118ο λεπτό του τελικού στο Γουέμπλεϊ.

Ετσι η πρωτοπόρος της Premier League κατέκτησε τον πρώτο από τους τέσσερις τίτλους που κυνηγά, μιας κι εκτός του πρωταθλήματος διεκδικεί και το τρόπαιο του Κυπέλλου, αλλά και αυτόν του Europa League σε μία χρονιά που είναι ιδιαίτερη για το σύλλογο μετά την ανακοίνωση του Γιούργκεν Κλοπ πως θ' αποχωρήσει στο τέλος της περιόδου.

Ο Γερμανός κόουτς πανηγύρισε έξαλλα την επιτυχία και τόνισε μετά το ματς, αναφερόμενος ειδικά στους νέους παίκτες που χρησιμοποίησε: «Μου έχουν πει μία αγγλική φράση που λέει «δεν κερδίζεις τρόπαια με παιδιά», δεν το ήξερα αυτό, αλλά τελικά μπορείς να το κάνεις. Δεν έχω ακούσει ποτέ στο παρελθόν ιστορία με παίκτες από την ακαδημία που τέθηκαν αντιμέτωποι με μία κορυφαία ομάδα και κέρδισαν το τρόπαιο. Υπάρχουν μεγαλύτερες χρονικά καριέρες από τη δική μου αλλά σε περισσότερα από 20 χρόνια που προπονώ, αυτό είναι το πιο ξεχωριστό τρόπαιο που έχω κερδίσει ποτέ.»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.