Κοιτάζει Άρη και… προβλήματα

21:06 | 01/04/2018

Η μεγάλη νίκη στην Πάτρα έφερε τον ΟΦΗ στο +13 από τη ζώνη της ανόδου, τα πανηγύρια όμως δεν μπορούν να συνεχισθούν για πολύ ακόμα, καθώς ο αγώνας με τον Άρη είναι πολύ κοντά…

Μοιραία το ενδιαφέρον όλων στην κρητική ομάδα είναι στραμμένο αποκλειστικά στην αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς, στους οποίους πηγαίνει με την καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, αλλά και με προβλήματα. Συγκεκριμένα στην Πάτρα έγιναν αναγκαστική αλλαγή οι Ποτουρίδης και Κουτσιανικούλης, οι οποίοι μαζί με τον Κοιλιάρα και τον Λεάλ δεν προπονήθηκαν την Κυριακή (1/4). 

Για τον Ποτουρίδη όπως έχουμε αναφέρει, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, καθώς καιρό τώρα αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και στον αγώνα με την Παναχαϊκή το κτύπημα που δέχθηκε δεν του επέτρεψε να συνεχίσει. Ο δυναμικός αμυντικός ξεκίνησε άμεσα θεραπεία και τη Δευτέρα (2/4) θα φανεί το αν θα μπορέσει να είναι ετοιμοπόλεμος για τον αγώνα με τον Άρη. 

Θεραπευτικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Κουτσιανικούλης, Κοιλιάρας και Λεάλ, εξαιτίας των προβλημάτων που έχουν σε γόνατο, προσαγωγό και ισχίο αντίστοιχα. Και για αυτούς σαφέστερη εικόνα ο προπονητής για το αν μπορεί να τους υπολογίζει, θα έχει στην προπόνηση της Δευτέρας, οπότε και θα επιχειρήσουν να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα. Δεδομένες είναι οι απουσίες των Παπαστεριανού και Μονιάκη.

Τα προβλήματα αυτά πάντως δεν πτοούν κανέναν στον ΟΦΗ, καθώς η επιβλητική του εμφάνιση στην Πάτρα δείχνει πως η ομάδα έχει τη δυναμική να τα καταφέρνει ακόμα και έχοντας προβλήματα. Ο Παπαδόπουλος πάντως τονίζει συνεχώς πως: «Δεν έχει τελειώσει τίποτε ακόμη. Θα πανηγυρίσουμε όταν θα είμαστε και μαθηματικά στην Super League» και ζητά από όλους την προσοχή τους για το ματς με τον Άρη.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση αυτή θα συνεχισθεί τη Δευτέρα (2/4) το απόγευμα στις 4:00 με την προπόνηση που θα γίνει στο «Γεντί Κουλέ» και θα ολοκληρωθεί στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα την Τρίτη (3/4).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.