ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: «Κόλλησε» ο ΟΦΗ

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ δεν μετουσίωσε σε γκολ την ανωτερότητά του (0-0 με τον ΠΑΣ), ενώ στο φινάλε ακυρώθηκε γκολ-οφσάιντ του Φελίπε.

Με τον Μπάκιτς βασικό και τον Μεγιάδο να επιστρέφει στην ενδεκάδα, ο ΟΦΗ μπήκε στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα με ορμή από το πρώτο λεπτό, πιέζοντας τον αντίπαλο. Ο Ομιλος έπαιζε κατά κύριο λόγο από τα δεξιά με τον Λάρσον, ενώ μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι είναι ο Τοράλ.

Αυτό που δεν είχε ο ΟΦΗ ήταν την ευκολία στη δημιουργία φάσης. Το έκανε στο 30ο λεπτό, στη μεγαλύτερη ευκαιρία της αναμέτρησης, όταν ο Ντίκο βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι από το τέρμα του ΠΑΣ, αλλά πλάσαρε πολύ άουτ.

Πριν από αυτή τη φάση, ο ΟΦΗ απείλησε με τον Λάρσον από πλάγια δεξιά θέση, ενώ ο ΠΑΣ ό,τι φάση έκανε στην εστία του Μανδά προήλθε κυρίως από λάθη των γηπεδούχων. Μεγάλη απειλή, όμως, ο ΟΦΗ δεν αισθάνθηκε, αντίθετα είχε την κατοχή, είχε και 6 κόρνερ στο πρώτο μέρος, αλλά δεν δημιουργούσε τις μεγάλες ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ συνέχισε στο ίδιο τέμπο έχοντας ως αντίπαλο πλέον και τη δυνατή βροχόπτωση που δυσκόλευε το έργο και των δύο ομάδων.

Ο Νταμπράουσκας δεν άργησε να επέμβει στο ματς και να βάλει τον Μοσκέρα στη θέση του Μπάκιτς θέλοντας να ανοίξει το παιχνίδι της ομάδας του και φυσικά την άμυνα του ΠΑΣ που πίεζε πιο ψηλά σε σχέση με το πρώτο μέρος.

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο προπονητής του ΟΦΗ έριξε στο παιχνίδι και τους Τσιλιανίδη και Περέα (αντί των Ντίκο και Ντιουσέ), ο Ομιλος έπαιζε στο μισό γήπεδο τον ΠΑΣ, ο οποίος μόνο με αντεπιθέσεις προσπαθούσε να απειλήσει, το έκανε με τον Μπάλαν με τον Μανδά να είναι ξανά εκεί διώχνοντας τον κίνδυνο.

Στο 83' ο Νταμπράουσκας τα έπαιξε όλα για όλα, έριξε και τον Φελίπε μέσα αναζητώντας το πολυπόθητο γκολ που άξιζε βάσει συνολικής εικόνας.

Στο 96' ο ΟΦΗ βρήκε το γκολ με τον Λουίζ Φελίπε, αλλά το VAR του στέρησε τη νίκη. Μετά από έλεγχο, το γκολ δεν μέτρησε για οφσάιντ και το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με τον ΟΦΗ και τον ΠΑΣ να παραμένουν ισόβαθμοι στους 20 βαθμούς πλέον.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Θοράρινσον (83’ Μπαλογιάννης), Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης (83’ Φελίπε), Μεγιάδο, Ντιουσέ (72’ Περέα), Μπάκιτς (62’ Μόσκερα), Τοράλ, Ντικό (72’ Τσιλιανίδης).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Τσιντώντας, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Καραχάλιος, Μορέιρα (85’ Σταματελόπουλος), Νίνης (90’+6’ Λιάσος), Παμλίδης (70’ Τζίμας), Εραμούσπε, Ριένστρα, Μπαλάν.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.