«Κόλλησε» στο Γεντί Κουλέ ο Εργοτέλης

16:52 | 19/12/2021

Η ομάδα του Εργοτέλη ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα όμως έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Βλαχιώτη σε ματς που διεξήχθη στο ''Θ. Βαρδινογιάννης, για την 9η αγωνιστική της Superleague 2

Ήθελε, ήταν καλύτερος αλλά τελικά δεν μπόρεσε ο Εργοτέλης να κερδίσει τον Αστέρα Βλαχιώτης σε ένα πολύ μέτριο ποιοτικά παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο ''Γεντί Κουλέ''. Σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Εργοτέλης εμφάνισε αδυναμίες στο επιθετικό κομμάτι και στην δημιουργία φάσεων.

Η ομάδα του Νίκου Μπαδήμα ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, στο 36' ο Μίκο σημάδεψε το δοκάρι και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς γκολ. Ο κόουτς του Εργοτέλη έκανε αλλαγές, ο Εργοτέλης έγινε πιο επιθετικός όμως δεν είχε τις πολύ μεγάλες φάσεις με τον Αστέρα Βλαχιώτης να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας και τον Εργοτέλη να προβληματίζει επιθετικά σε ματς που ήταν καλύτερος του αντιπάλου του.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Εργοτέλης διαμαρτύρεται για πέναλτι σε τράβηγμα στον Πατρινό όμως ο διαιτητής Ανδρινός δεν έδειξε τίποτα και ακολούθησαν παράπονα από τους γηπεδούχους.

* Η αναμέτρηση διεξήχθη στο ''Γεντί Κουλέ'' λόγω της επισποράς στο χλοοτάπητα του Παγκρητίου.

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Ντουμάνης, Ποζατζίδης, Σαρρής, Mico, Κόλα (Appi 58'), Βουτσάς, Μπουτσάκης (Πατρνός 71'), Κωστανάσιος (46' Kwateng), Conraad, Κοκκίνης (Hossam 58')

Αστέρας Βλαχιώτη (Κώστας Βελιτζέλος): Αθανασόπουλος, Αναστασόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Maisuradze, Λάμτσε, Ζαϊμι (Nehemya 73'), Παπουλής (Ρόδης 43'), Λεωνιδόπουλος, Τσίπρας, Shokolarov, Ντούνης (Σάνι 14' λ.τρ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το Live του αγώνα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.