Κολοβέτσιος για τον φονικό σεισμό: «Εφιάλτης, δεν μπορούσα να περπατήσω από το κούνημα»

15:40 | 08/02/2023

Συγκλονίζει ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κολοβέτσιος για τον φονικό σεισμό στην Τουρκία.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής της ομάδας Κάισερισπορ, επέστρεψε για λίγο στην Ελλάδα και περιέγραψε στο ΜEGA τις σκηνές τρόμου που έζησε.

«Τραγικές στιγμές, είναι ένας εφιάλτης. Όλα ξεκίνησαν στις 04:30 τα ξημερώματα, ξύπνησα από τους τρομερούς θορύβους από τα πράγματα του σπιτιού. Πίστεψα ότι πρόκειται για ληστεία, όταν σηκώθηκα και κατάλαβα ότι πρόκειται για σεισμό, προσπάθησα να συνειδητοποιήσω τι γίνεται, δυσκολεύτηκα να βρω τον βηματισμό μου, γιατί πραγματικά ήταν πολύ δυνατό το κούνημα.

Πήγα στο κούφωμα της πόρτας και περίμενα να τελειώσει, ώστε να φορέσω κάτι και να φύγω γρήγορα. Είχε διάρκεια ενάμισι λεπτό με 10 δευτερόλεπτα παύση. Η πολυκατοικία μας που θεωρείται πολύ καλή για την περιοχή έχει γεμίσει ρωγμές, δεν ξέρω αν μπορούμε να μείνουμε.

Υπήρχαν μεγάλες ρωγμές στους δρόμους, δεν μπορούσε ο κόσμος να φύγει. Ήταν μια καταστροφή γιατί και οι καιρικές συνθήκες ήταν πάρα πολύ δύσκολες. Χιόνιζε όλη τη μέρα, αρκετός κόσμος πέρασε όλο το 24ωρο στα αυτοκίνητα», αναφέρει ο Δημήτρης Κολοβέτσιος.

«Μόλις κατέβηκα από το σπίτι έστειλα ένα μήνυμα στον αδελφό μου ότι είμαι καλά, γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα το έβλεπαν και ήθελα να τους καθησυχάσω. Ο δεύτερος σεισμός με βρήκε στο προπονητικό κέντρο, ο πρώτος στο διαμέρισμά μου στον 14ο όροφο. Μιλάμε για μια καταστροφή που έχει ισοπεδώσει γύρω στα 3.000 κτίρια», λέει ο Δημήτρης Κολοβέτσιος.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.