Κοντά στα παιδιά ο μπασκετικός ΟΦΗ

18:01 | 05/12/2019

Επίσκεψη σε Δημοτικά Σχολεία από τους «ασπρόμαυρους».

Αντιπροσωπεία του ΟΦΗ αποτελούμενη από τον προπονητή, Βασίλη Ράλλη, τους παίκτες Κώστα Αγαπιάδη, Δημήτρη Καραδολάμη, Νίκο Μποχωρίδη και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων, Ηρακλή Σφακιανάκη, επισκέφθηκαν τα 53ο & 54ο Δημοτικά Σχολείο Ηρακλείου.

Έπαιξαν μπάσκετ με τα παιδιά, μοίρασαν αυτόγραφα στους μαθητές και μίλησαν μαζί τους για την αξία του αθλητισμού.

Η ενημέρωση του ΟΦΗ: «Για να γίνουν βήματα μπροστά πρέπει να τολμήσεις και εμείς το πράττουμε καθημερινά με μικρά βήματα. Γινόμαστε η αλλαγή που θέλουμε να υπάρξει, ώστε όλοι μας να δούμε γενικά τον αθλητισμό και το μπάσκετ από μία καινούργια οπτική γωνία. Με αισιοδοξία και την ελπίδα πως οδηγούμαστε σε ένα καλύτερο αύριο.

Ο τεχνικός της ομάδας μας, Βασίλης Ράλλης, οι παίκτες μας, Κώστας Αγαπιάδης, Δημήτρης Καραδολάμης, Νίκος Μποχωρίδης και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του τμήματος μπάσκετ ΟΦΗ, Ηρακλής Σφακιανάκης, επισκέφθηκαν τα 53ο & 54ο Δημοτικά Σχολείο Ηρακλείου, όπου έπαιξαν μπάσκετ, έδωσαν αυτόγραφα και μοιράστηκαν με τα παιδιά το νόημα του αθλητισμού.

Ευχαριστούμε θερμά τα 53ο & 54ο Δημοτικά σχολεία που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Περισσότερο από όλους όμως ευχαριστούμε τους δεκάδες μικρούς μας φίλους, τόσο για την φιλοξενία, όσο και για τα χαμόγελα που μας χάρισαν απλόχερα».


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.