Κοντά στη NOVA o Αστέρας Τρίπολης

20:21 | 19/08/2021

Κοντά σε λύση για τα τηλεοπτικά που θα φέρει και σέντρα στη Super League βρίσκεται η Λίγκα μετά την είδηση πως ο Αστέρας είναι ένα βήμα από τη συμφωνία του για τηλεοπτικό συμόλαιο με τη "NOVA" έναντι ποσού λίγο πάνω από 1,6 εκατ. ευρώ.

Οι Αρκάδες είχαν εδώ και καιρό τη σχετική πρόταση στα χέρια τους αλλά δεν ήθελαν να αφήσουν το μπλοκ των αστέγων (Λαμία, Ιωνικός, Παναιτωλικό, Βόλο και Απόλλων Σμύρνης) καθώς είχαν συμφωνήσει πως θα πάνε μέχρι το τέλους όλοι μαζί για να βρουν το καλύτερο δυνατό.

Οι άνθρωποι του Αστέρα όμως μετά από συζητήσεις που είχαν με τους εκπροσώπους των άλλων ομάδων πήραν το "ΟΚ" να προχωρήσουν στη συμφωνία με τη "NOVA" ώστε να μείνει και ένα ποσό παραπάνω διαθέσιμο στην "COSMOTE TV" για να το μοιράσει στις υπόλοιπες ομάδες και έτσι να μπορέσουν να υπογράψουν και αυτές με τηλεοπτικό πάροχο έναντι ενός ποσού κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Πρώτα όμως θα συμφωνήσουν οι πέντε με την "COSMOTE TV" και εν συνεχεία θα πέσουν και οι υπογραφές του Αστέρα με τη "NOVA" με την οποία υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία.

Πηγή: Sport24.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.