Κοντά στην ανανέωση συμβολαίου του Σαλάχ η Λίβερπουλ

12:30 | 03/04/2022

Εδώ και καιρό αποτελεί έναν μεγάλο ''πονοκέφαλο'' για την Λίβερπουλ η ανανέωση του συμβολαίου του Μοχάμεντ Σαλάχ, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023. 

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν για καιρό στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, συμφωνία δεν είχε προκύψει και το μέλλον του Αιγύπτιου επιθετικού φάνταζε μακριά από το Anfield, μακριά από εκεί όπου γράφει ακατάπαυστα ιστορία την τελευταία πενταετία.

Τα ξημερώματα της Κυριακής, όμως, η Mirror με αποκλειστικό της ρεπορτάζ αναφέρει πως ο 30χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής και οι Reds βρίσκονται μια ανάσα από την τελική συμφωνία και τις υπογραφές της νέας σύμβασης.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα η Λίβερπουλ... χρυσώνει τον Σαλάχ και του προσφέρει 500.000 λίρες την εβδομάδα, δηλαδή ένα ποσό που αγγίζει τα 24 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ενδιαφέρον για την απόκτησή του, είχε δείξει η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί, ωστόσο, φαίνεται πως η παρουσία του Γιούργκεν Κλοπ και το ''δέσιμο'' που έχει αποκτήσει με τον σύλλογο του Μέρσεϊσάιντ, τον κρατά για πάντα στο Λίβερπουλ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.