«Κόντρα στον ΟΦΗ μείναμε από δυνάμεις»

17:11 | 14/11/2020

Τι δήλωσε ο τεχνικός του Πανιωνίου για το ματς με τον Όμιλο.

Στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή του β’ ομίλου της Β’ Εθνικής, ο ΟΦΗ νίκησε τον Πανιώνιο, που είχε για πρώτη φορά στον πάγκο του τον Γιώργο Μπιτζάνη.

Ο προπονητής της ομάδας της Ν. Σμύρνης παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνάντηση με τους «ασπρόμαυρους», όπου τόνισε ότι στο φινάλε το συγκρότημα του έμεινε από δυνάμεις. Αναλυτικά δήλωσε:

«Προλάβαμε να κάνουμε τρεισήμισι προπονήσεις (σ.σ. πριν το lockdown), συμπεριλαμβανομένης της πρωινής στο Ηράκλειο, πριν από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ουσιαστικά, προλάβαμε να βάλουμε δυο-τρία στοιχεία στα plays της επίθεσης και κάποια κατεύθυνση στην άμυνα.

Ένα πρώτο συμπέρασμα που υπάρχει, είναι η ανταγωνιστικότητα της ομάδας που έδειξε στο τελευταίο παιχνίδι. Είχαμε συζητήσει όλοι μαζί και κατ’ ιδίαν με κάθε παίκτη, πριν από τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Διαπίστωσα και οι παίκτες παραδέχτηκαν ότι υπήρχε διάχυτη απογοήτευση σε όλη την ομάδα. Κόντρα στον ΟΦΗ, παίξαμε λίαν ανταγωνιστικά για 35 λεπτά.

Μείναμε από δυνάμεις, οι αντίπαλοι μας ευστόχησαν σε «κρεμασμένα» σουτ και στερηθήκαμε την νίκη που διεκδικήσαμε. Οι παίκτες, ειδικά οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, ήθελαν και θέλουν να δώσουν «απαντήσεις».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.