Κόπα Αμέρικα: Με νίκες ξεκινήσαν Βραζιλία και Κολομβία

09:20 | 14/06/2021

Δείτε γκολ και φάσεις από τα δύο ματς της 1ης ημέρας

Η Βραζιλία δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση από τη Βενεζουέλα στην πρεμιέρα του Copa America και επικράτησε εύκολα με 3-0. Το σκορ για τη «Σελεσάο» άνοιξε ο Μαρκίνιος στο 23ο λεπτό με κοντινό πλασέ από τη μικρή περιοχή της Βενεζουέλας με τη Βραζιλία να έχει ευκαιρίες και για άλλα γκολ στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με τη Βραζιλία να κυριαρχεί και να προηγείται με 2-0 χάρη σε πέναλτι του Νεϊμάρ στο 64ο λεπτό. Ο Μπαρμπόσα στο 89ο λεπτό έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.


Νίκη και για την Κολομβία

Η Κολομβία ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο Copa America, επικρατώντας σε ένα μέτριο παιχνίδι του Ισημερινού με 1-0. Η Κολομβία περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, με τον Ισημερινό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Χωρίς τη μεγάλη φάση, ο αγώνας έφτασε στο 41ο λεπτό όπου οι Κολομβιανοί με μία εκπληκτική «κομπίνα» και σκόρερ τον Καρντόνα, προηγήθηκαν με 1-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Ισημερινός ήταν αυτός που είχε την κατοχή αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Οσπίνα, η Κολομβία κράτησε το 1-0 και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.