«Κόπηκε» από το ντέρμπι ο Μπουζούκης

20:18 | 20/11/2020

​Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (20/11) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει του αυριανού (Σάββατο 21/11) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Λάζλο Μπόλονι να συμπεριλαμβάνει στην 22μελή αποστολή τον Αχιλλέα Πούγγουρα (μολονότι έχει ακόμα ενοχλήσεις στη μέση) και να αφήνει εκτός τον Γιάννη Μπουζούκη, για δεύτερη φορά στα τελευταία τρία παιχνίδια.

Ο μεσοεπιθετικός από την Πρέβεζα είχε ενημερωθεί από την Πέμπτη (19/11) πως θα έκανε προπόνηση σήμερα το πρωί στο «Γ. Καλαφάτης» μαζί με ένα γκρουπ επτά παικτών (Ιωαννίδης, Τζαβίδας, Οικονομάκης, Αθανασακόπουλος, Κονάν, Καραγιάννης, Σπ. Τζαβίδας), που δεν υπολογίζονταν για το ντέρμπι.

Σε μία λογική «αποφόρτισης» της απογευματινής, τελευταίας πριν από το «clasico», απογευματινής προπόνησης για να μπορεί να δουλέψει με λιγότερους παίκτες και πολύ πιο συγκεντρωμένα.

Σ’ αυτό το γκρουπ των «κομμένων» ήταν κι ο Μπουζούκης, που σ’ αυτή τη φάση φαίνεται πως δεν υπολογίζεται στην «πρώτη γραμμή» των πλάνων του Ρουμάνου τεχνικού. Και μένει να φανεί αν θα μονιμοποιηθεί όλο αυτό και τις υπόλοιπες ημέρες.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Σάντσες, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Σαβιέρ, Χατζηγιοβάνης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Μακέντα, Καρλίτος, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.