Κορωνοϊος: O Κονέ προσφέρει 6 οχήματα στο Δήμο Φιλαδέλφειας

12:14 | 16/04/2020

Ο διεθνής μέσος όντας μέτοχος εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων, προσέφερε έξι οχήματα, τύπου βαν, στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, για όλο το διάστημα της υγειονομικής κρίσης

Τον τελευταίο χρόνο, ο Παναγιώτης Κονέ είναι κάτοικος Αυστραλίας, όπου αγωνίζεται σε ομάδα της χώρας. Σήμερα, όπως έκανε γνωστό ο Δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας, ο Παναγιώτης όντας μέτοχος της εταιρείας Europcar, προσέφερε σήμερα έξι οχήματα, τύπου βαν, στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, για όλο το διάστημα της υγειονομικής κρίσης.

Ο Δήμος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση ευχαριστώντας τον Κονέ και την εταιρεία του. Αναλυτικά:

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας έπειτα από τις διαρκείς και συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου της πόλης μας Γιάννη Βούρου και της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας Ανθής Παπακώστα, παρέλαβε σήμερα 15 Απριλίου 2020, έξι (6) οχήματα (τύπου Van), ευγενική προσφορά του Παναγιώτη Κονέ, μετόχου της εταιρείας Europcar.

Τα οχήματα διατέθηκαν για όλη τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και θα ενισχύσουν σημαντικά το έργο που καταβάλλουν καθημερινά οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου.

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ευχαριστεί θερμά τον κ. Παναγιώτη Κονέ και την εταιρεία Europcar που στέκονται αρωγοί και συμπαραστάτες σε αυτό το δύσκολο και απαιτητικό αγώνα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.