Κορωνοϊος:Τηλεδιάσκεψη για τoν τρόπο δράσης

08:59 | 27/03/2020

Με την τεχνολογική παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη μεταξύ του προέδρου του ΕΑΚΗ και γονέων, αθλητών και σωματείων

Όπως ενημέρωσε ο ΕΑΚΗ, χθες (Πέμπτη) πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη ανάμεσα σε ΕΑΚΗ με γονείς, αθλητές και φορείς, όλα αυτά με την τεχνολογική παρουσία του Λευτέρη Αυγενάκη.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση:

Η εμφάνιση του κορωνοϊού στην Ελλάδα ήταν η αφορμή να σταματήσει η λειτουργία των εγκαταστάσεων και του ΕΑΚΗ. Αυτό που σίγουρα δεν κατάφερε ο ιος είναι να σταματήσει η επικοινωνία και η συνέχιση του προγραμματισμού της Διοικούσας.

Εκμεταλλευόμενοι την τεχνολογία παρουσία και του Υφυπουργού Αθλητισμού πραγματοποίησαμε την πρώτη digital συνεδρίαση στην οποία συζητήθηκε ο τρόπος που θα πρέπει να δράσουμε με τις νέες αυτές συνθήκες για την υλοποίηση των εργασιών για το έτος 2020.

Σε αυτές τις πρωτόγνωρες και συνάμα δύσκολες καταστάσεις που ζούμε πιστεύουμε ότι η επικοινωνία, η σύμπνοια και η αγάπη στον συνάνθρωπο είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε προκειμένου να ανταπεξέλθουμε όλοι.

Προτείνουμε στα σωματεία, στους συλλόγους γονέων να έρθουν σε επικοινωνία μεταξύ τους να ανταλλάξουν ιδέες, σκέψεις.

Είναι μια ευκαιρία, να αναθεωρήσουμε να ανασυνταχθούμε και να βάλουμε μπροστά το ΕΜΕΙΣ από το ΕΓΩ.

Ως Διοικούσα θα επιδιώξουμε το αμέσως επόμενο διάστημα να επικοινωνήσουμε διαδικτυακά με όλους, σωματεία, γονείς και γιατί όχι και με αθλητές. Είμαστε η οικογένεια του ΕΑΚΗ και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.