Γιαννούλης στο Capitano.gr: «Θα με ενδιέφερε η προοπτική του ΟΦΗ»

ΟΦΗ

Ο Κώστας Γιαννούλης μιλά στο Capitano.gr για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΟΦΗ και τις εξελίξεις γύρω από το θέμα.

Ο Δεκέμβριος είθισται να είναι ένας μεταγραφικός μήνας, αφού οι ομάδες κορυφώνουν την προεργασίας τους ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής σεζόν. Ο ΟΦΗ δεν ξεφεύγει από αυτό το πλαίσιο, αφού είναι μία ομάδα που ήδη έχει κάνει την προεργασία και έχει αρχίσει τις διαδικασίες για τις κινήσεις εκείνες που θα τον ενισχύσουν στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Μπορεί τη δεδομένη χρονική στιγμή να μην βγαίνει από τον ΟΦΗ κάτι προς τα έξω, ωστόσο είναι δεδομένο πως η κρητική ομάδα θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να ενισχύσει το ρόστερ και να πάρει βοήθειες για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Εξάλλου, ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε παραδεχθεί, σε πρόσφατες δηλώσεις του, πως η "διοίκηση θα κάνει αυτό που πρέπει για το καλό της ομάδας".

Το τελευταίο διάστημα έχει δει το φως της δημοσιότητας ένα όνομα που φαίνεται πως "παίζει" δυνατά για τους "μελανόλευκους". Ο λόγος για τον Κώστα Γιαννούλη, ο οποίος μετά τη θητεία του στον Αστέρα Τρίπολης "μετακόμισε" στην Κύπρο για λογαριασμό της Πάφου, αλλά δεν μακροημέρευσε, αφού μετά από λίγο καιρό έμεινε ελεύθερος για προσωπικούς λόγους.

Ο Κώστας Γιαννούλης ανακοινώθηκε από την Πάφο στις 13 Αυγούστου και στις 9 Σεπτεμβρίου ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας μαζί του. Μάλιστα στην πρώτη του συμμετοχή στο ματς εναντίον της Ανόρθωσης, αναδείχθηκε MVP ενώ είχε και μία ασίστ.

Το Capitano.gr επικοινώνησε με τον 31 ετών μπακ αναφορικά με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από το όνομά του και εμμέσως πλην σαφώς παραδέχθηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς ΟΦΗ, αλλά χωρίς αυτό να είναι επίσημο, πόσο μάλλον τελειωμένο.

«Δεν υπάρχει κάτι επίσημο με τον ΟΦΗ»

«Δεν μπορώ να πω κάτι γιατί δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Φυσικά και θα με ενδιέφερε η προοπτική του ΟΦΗ, είναι μία μεγάλη ομάδα και δεν θα με αφήσει αδιάφορη μία ενδεχόμενη πρόταση», τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, ο οποίος μάλιστα γνωρίζει τις εξελίξεις γύρω από τα διοικητικά του ΟΦΗ: «Εχω μάθει τι γίνεται και παρακολουθώ τα πράγματα, γνωρίζω ότι έχει αναλάβει ο κ.Μπούσης και οι άνθρωποί του κάνουν μία σοβαρή δουλειά. Όλο αυτό, όμως, είναι φιλολογικό, δεν μπορώ να πω οτιδήποτε από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Πιστεύω σε λίγες μέρες να υπάρχει κάτι χειροπιαστό».

Ο Κώστας Γιαννούλης (09/12/1987) άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στον Πανιώνιο και στη συνέχεια έπαιξε δανεικός σε Φωστήρα και Πιερικό. Το 2007 πήγε στον Ηρακλή και το 2010 πήρε μεταγραφή για τη Γερμανία και συγκεκριμένα στην Κολονία. 

Το 2011 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρόμητου, ενώ τον χειμώνα του 2014 πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό ως αντικαταστάτης του Χοσέ Χολέμπας, πανηγυρίζοντας ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο. 

Ακολούθησε μία τριετία στον Αστέρα Τρίπολης όπου είχε "γεμάτες" συμμετοχές και το καλοκαίρι που μας πέρασε συμφώνησε με την Πάφο, από την οποία λίγο αργότερα έμεινε ελεύθερος.

Υπήρξε διεθνής στις μικρές εθνικές ομάδες, τόσο με τη Νέων όσο και με την Ελπίδων για να ακολουθήσει και η Ανδρών, με την οποία έκανε το ντεμπούτο του στις 15 Νοεμβρίου 2011, απέναντι στη Ρουμανία, σε φιλικό αγώνα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.