Κώστας Γιαννούλης: Το αρχηγικό φινάλε του καλύτερου παιδιού

SMS

Σχεδόν «100άρης» με τον ΟΦΗ, τίμησε την φανέλα της ομάδας για 5.5 χρόνια, φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, αποτέλεσε κόσμημα για τα ελληνικά γήπεδα.

Είθισται να είναι δημοσιογραφικό κλισέ, αλλά ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωσή του. Ο Κώστας Γιαννούλης, περί ου ο λόγος, είναι από τα καλύτερα παιδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου το οποίο τίμησε για μία εικοσαετία. Από το ξεκίνημα στον Πανιώνιο, την καριέρα στο εξωτερικό, την επιστροφή στην Ελλάδα, τους τίτλους με τον Ολυμπιακό και το τελευταίο κεφάλαιο της καριέρα του για 5.5 χρόνια με την φανέλα του ΟΦΗ.

Σχεδόν 100 συμμετοχές «έγραψε» στον ΟΦΗ ο Γιαννούλης, ο οποίος το προσεχές Σάββατο θα γράψει τον επίλογο της πλούσιας ποδοσφαιρικής του καριέρας, κρεμώντας τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Η απόφαση που δεν θέλει να σκέφτεται κανένας ποδοσφαιριστής, σε ένα επάγγελμα που έχει αυτή τη ρημάδα την ημερομηνία λήξης. Ο Γιαννούλης, βέβαια, το είχε βάλει στο μυαλό του από πέρυσι, όταν υπέγραφε την ανανέωση με τον ΟΦΗ. Με ψυχραιμία και απόλυτη συνειδητοποίηση ήξερε ότι φτάνει στο φινάλε η πορεία του στο αγαπημένο του ποδόσφαιρο. Και τι καλύτερο φινάλε από το να φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ μπροστά στον κόσμο της ομάδας στο «Γεντί Κουλέ».

Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, με τον χαβαλέ, αλλά και τον επαγγελματισμό που απαιτεί το ποδόσφαιρο, άψογος αθλητής και χαρακτήρας, ο Γιαννούλης ετοιμάζεται πλέον για το πέρασμα στην άλλη πλευρά. Από το χορτάρι, στην εξέδρα, θα απολαμβάνει πιο άνετα πλέον τον αδερφό του Δημήτρη, ο οποίος δεν αποκλείεται να επαναπατριστεί αυτό το καλοκαίρι. Οπως δεν αποκλείεται να δούμε τον Κώστα να συνεχίζει στο ποδόσφαιρο από άλλο πόστο. Μέχρι τότε, προηγείται το τελευταίο χειροκρότημα, ο τελευταίος ιδρώτας στο μέτωπο και η φλέβα που θα πεταχτεί από τον λαιμό. Drop mic.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.