Κωστούλας: «Ο ΟΦΗ είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης»

18:33 | 20/08/2021

Ο Φώτης Κωστούλας με ραδιοφωνικές δηλώσεις μίλησε για την πρόθεση του ΟΦΗ να στηρίξει την κεντρική διαχείριση.

Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι όλα πλέον δείχνουν έναρξη του πρωταθλήματος το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού τόνισε:

«Θεωρώ ότι δεν θα έχουμε άλλο πρόβλημα. Είναι, βέβαια, λίγος ο χρόνος, αλλά υπάρχει η πρόθεση και η διάθεση όλων να το λύσουμε. Έχουμε συμφωνήσει σε όλα με την Cosmote TV. Απομένουν λεπτομέρειες που κρύβονται σε κάθε συμβόλαιο. Γίνονται συζητήσεις με τους νομικούς και εύχομαι να τα καταφέρουμε. Ο Αστέρας Τρίπολης έχει πάει στη Nova. Έτσι, αποφασίσαμε οι 6, ώστε όλοι να είναι ευχαριστημένοι».

Και συνέχισε

«Από τη στιγμή που βρήκαμε τη συμφωνία με την Cosmote και τη Nova και καταλήξαμε απομένει αυτό για το οποίο ήμασταν αντίθετοι και δεν ψηφίζαμε υπέρ της προκήρυξης. Είναι η κεντρική διαχείριση που θέλουμε να μπει. Νομίζω ότι η πρότασή μας είναι αποδεκτή όχι μόνο από τους 6, αλλά μπορεί να είναι και 11 αυτή τη φορά. Η ΑΕΚ, ο ΟΦΗ, ο Ατρόμητος, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχουν επίσης δηλώσει ότι θα ψηφίσουν την κεντρική διαχείριση.

Είναι πολύ αναγκαίο πλέον στην εποχή μας να έχουμε κεντρική διαχείριση. Αυτό εφόσον το καταφέρουμε και το ψηφίσουμε τη Δευτέρα, είμαστε εντάξει να ψηφίσουμε και την προκήρυξη. Η κεντρική διαχείριση θα αρχίσει από το 2023».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.