Κούγιας: «Φοβάμαι τους διαιτητές και στα παιχνίδια των άλλων, όπως ο ΟΦΗ, η Λαμία, ο Παναιτωλικός»

19:43 | 26/03/2021

Μιλώντας σε αθλητική ιστοσελίδα, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τα πλέι άουτ και τη Λάρισα, ενώ αναφέρθηκε πάλι στη διαιτησία και τον Αχιλλέα Μπέο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, μιλώντας στην ιστοσελίδα «Sportdog»:

«Η ΑΕΛ δεν θα έχει πρόβλημα στα πλέι άουτ και για αυτό υπάρχει μία και μοναδική αιτία: Το γεγονός ότι διέβλεψα ότι με τους παίκτες που είχε επιλέξει ο Γρηγορίου αι είχαν μείνει όταν έφυγε, από τις δύο σεζόν που έκανε μεταγραφές εκείνος, ήταν βέβαιος ο υποβιβασμός. Αποφάσισα σταδιακά και με μεγάλο κόστος να τους διώξω. Άλλους τους αποζημίωσα και άλλους τους άφησα να κάνουν προσφυγή, όπως ο Τρούγιτς που είναι απατεώνας ποδοσφαιριστής και κακός χαρακτήρας. Τον άφησα απλήρωτο επίτηδες για να κάνει προσφυγή.

Έπρεπε από τις αρχές Δεκέμβρη να κάνω τον σχεδιασμό της ομάδας μόνος μου μαζί με κάποιους φίλους – μάνατζερ, όπως ο Τσιρίλο, και ήρθαν παίκτες από Ουρουγουάη, Βολιβία, Γερμανία. Κρατήσαμε μόνο αυτούς που μπορούσαν να προσφέρουν, από την ημέρα που ήρθαν αυτοί οι παίκτες μας ισοφάρισε τελευταία στιγμή ο ΠΑΟΚ, ενώ η ΑΕΚ μας κέρδισε εντελώς τυχαία, ο Ατρόμητος ισοφάρισε στο 85΄, κερδίσαμε εύκολα τον Παναιτωλικό, κερδίσαμε εύκολα στην Κρήτη και, τώρα, τον Απόλλωνα. Μπορούμε να τελειώσουμε τα πλέι άουτ και να έχουμε βελτιωμένη θέση στη βαθμολογία. Φοβάμαι μόνο τους διαιτητές στα δικά μας παιχνίδια αλλά και σε άλλων παιχνίδια, όπως η Λαμία, ο ΟΦΗ και ο Παναιτωλικός».

Για τον Βόλο είπε:

«Άλλη μια εμετική ανακοίνωση ενός ανθρώπου που δύο άνθρωποι τον έχουν ευεργετήσει και βρίσκεται εκτός φυλακών, και δείχνει τι ποιότητας άνθρωπος είναι. Ο Μαρινάκης τον έβγαλε από τη φυλακή με τις 300.000 ευρώ που του έδωσε για την εγγύηση, και ουδέποτε του επέστρεψε αυτά τα λεφτά. Κι εγώ που στην κυριολεξία λυπήθηκα τα παιδιά του όταν μπροστά στον Αποστόλη Γαλάτη και την Κασσιανή Μιχοπούλου και τον οδηγό του στο υπηρεσιακό όχημα του Δήμου, στο ΣΕΑ του Αλμυρού, στο 277ο χιλιόμετρο Αθηνών-Λαμίας, έκλαιγε για να τον συγχωρήσω και να τον βοηθήσω στο δικαστήριο. Αν δεν τον βοηθούσα στο Εφετείο, το αδίκημα χαρακτηρίζεται απαγορευτικό στο να διεκδικήσει δημόσια αξιώματα και, ίσως, να ήταν ακόμα στη φυλακή. Δεν υπάρχει ομάδα Βόλος. Υπάρχει ομάδα Πίνδου-Κίτρους που ανήκει σε κάποιους που έκαναν δουλειές με την Αλβανία, που με σκάνδαλο της επετράπη να γίνει Βόλος και να παίζει σαν Βόλος στην κατηγορία αλλά χωρίς οπαδούς. Ξέρω καλά ποιος ήταν ο χρηματοδότης της ομάδας, που πριν από λίγο καιρό πέθανε. Είχαμε κάνει ραντεβού λίγο πριν πεθάνει, μπροστά τον Δημήτρη Κορρέ μου είχε πει ότι αυτός χρηματοδότησε την ομάδα και μπορούσε να την έχει. Ποιος Βόλος, λοιπόν; Αυτά είναι προσωπικές ανακοινώσεις του Μπέου».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.