Κούγιας: «Μείον δέκα βαθμούς ο ΠΑΣ Γιάννινα»

21:11 | 15/10/2021

«Βόμβες» έριξε ο Αλέξης Κούγιας κατά την παρουσίαση του νέου προπονητή της ΑΕΛ, Ηλία Φυντάνη.

Ο Αλέξης Κούγιας μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε, βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του Ηλία Φυντάνη και προέβη σε αποκαλύψεις.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ προανήγγειλε «καταγγελία εναντίον των τριων της επιτροπής για παράνομη απόφαση, καθώς και δύο δικηγόρων που έστησαν την ιστορία των νταραβεριτζήδων, αγωγή στην ΕΠΟ για την ανάκληση των δελτίων μας και καταγγελία για όλη τη βρωμιά τότε με τη Λαμία», ενώ υποστήριξε ότι τη Δευτέρα συζητείται στην ΕΕΑ η καταγγελία για τον ΠΑΣ Γιάννινα «που θα κριθεί με -10 βαθμούς και μόνο με κομπίνα δεν θα είναι έτσι», καταλήγοντας πως «κάποιοι άλλοι θα ωφεληθούν πλέον βαθμολογικά κι εμείς θα διεκδικήσουμε από SL1 5 εκ. ευρώ».

Παράλληλα ανέφερε πως δεν αποκλείεται «να έχουμε ανακλήσεις πιστοποιητικών στην πορεία» καθώς και ότι η πρεμιέρα της SL2 πηγαίνει για τις 31/10.

Για το νέο προπονητή, ο Κούγιας έπλεξε το εγκώμιο του Φυντάνη λέγοντας «σκυλομετάνοιωσα και που δεν τον έφερα μετά τον Γρηγορίου που μας κατέστρεψε, γιατί δεν τον ήθελε το Δ.Σ., ενώ το καλοκαίρι πήγα στον Φρατζέσκο, αλλά δεν αρκεί να είναι κάποιος έντιμος.

Ο Φυντάνης είναι ο καλύτερος διαχειριστής αγώνων κι έχει την προσωπικότητα να πετύχει όλα όσα θέλουμε ως η πιο σημαντική και καθαρή ομάδα της ελληνικής Περιφέρειας. Θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό, με την ομάδα να βγει έτοιμη για την επόμενη πενταετία».

Ο Ηλίας Φυντάνης από την πλευρά του τόνισε ότι η ΑΕΛ είναι «πιο έτοιμη από ποτέ για την SL1. Ο πρόεδρος είναι δυναμικός, ταιριάζουμε σε πολλά κι είναι μια δύναμη. Στόχος είναι η άνοδος με το πλάνο της ομάδας. Θα ‘ναι δύσκολη χρονιά και ήδη απ’ την πρώτη προπόνηση το πέρασα στους παίκτες πως πάμε για νίκη σε όλα τα ματς. Μας ενδιαφέρει ωστόσο και το κύπελλο με τον ΠΑΣ και θα ‘μαστε έτοιμοι».

Πηγή: onsports.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.