Κούγιας: «Θα κατακυρωθεί υπέρ του Παναθηναϊκού, -1 στον Ολυμπιακό»

11:42 | 26/10/2023

Ο Αλέξης Κούγιας, έκανε νέα πρόβλεψη για το μέλλον του επεισοδιακού ντέρμπι.

Ο Αλέξης Κούγιας, έκανε νέα πρόβλεψη μετά τη συμπληρωματική έκθεση του διαιτητή Μαρέσκα και τόνισε πως σύμφωνα με τον ίδιο το παιχνίδι θα κατακυρωθεί υπέρ του Παναθηναϊκού, θα υπάρξει αφαίρεση ενός βαθμού στον Ολυμπιακού, τιμωρία της έδρας του και βαρύ πρόστιμο.

Αρχικά είχε πει πως ο αγώνας θα συνεχιζόταν από το 50ο λεπτό, μετά το αρχικό φύλλο αγώνα και τα όσα ανέφερε, όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

"Ευτυχώς επιβεβαιώνομαι, γιατί είχα πει ότι απόλυτο αποδεικτικό στοιχείο είναι το φύλλο αγώνος και απόλυτο αποδεικτικό στοιχείο είναι η ιατρική έκθεση. Τότε σας είχα πει, με το τότε φύλλο αγώνος, πριν προκύψει η συμπληρωματική έκθεση και με τα όσα είχε πει ο γιατρός, ότι δεν προέκυπτε υπαιτιότητα κανενός.

Ο διαιτητής είχε κρατήσει μια ουδέτερη θέση, γιατί ούτε βγήκε στο γήπεδο να σφυρίξει το παιχνίδι υπέρ του Ολυμπιακού, επειδή ο Παναθηναϊκός αδικαιολόγητα δεν έβγαινε, ούτε από την άλλη πλευρά είχε διακόψει το παιχνίδι εις βάρος του Ολυμπιακού λόγω τραυματισμού.

Όμως χθες ο διαιτητής κατέθεσε συμπληρωματική έκθεση και μάλιστα έχει δημοσιοποιηθεί το περιεχόμενό της, όπου παίρνει θέση, όσον αφορά την κατάσταση του Χουάνκαρ κατά τον χρόνο της διακοπής. Και λέει ότι ο λόγος της διακοπής ήταν η κατάσταση του Χουάνκαρ, που ήταν πολύ σοβαρή. Εκεί νομίζω ότι τελειώνει η σημερινή διαδικασία.

Κατά την ταπεινή μου άποψη, το παιχνίδι θα κατακυρωθεί υπέρ του Παναθηναϊκού, θα τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με την αφαίρεση ενός βαθμού, πέρα από τον βαθμό της ισοπαλίας που θα χάσει, ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει τους 3 βαθμούς, θα έχουμε τιμωρία έδρας και βαρύ χρηματικό πρόστιμο. Είναι μονόδρομος για τον οποιοδήποτε δικαστή. Είναι τυχερή η δικαστής, καθώς θα είχε πολύ δύσκολο έργο αν δεν υπήρχε η συμπληρωματική έκθεση".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.