«Κουράκης για υφυπουργός Αθλητισμού»

13:48 | 29/06/2020

Το όνομα του Γιάννη Κουράκη ακούγεται για τη θέση του Αυγενάκη στο υφυπουργείο Αθλητισμού - τι αποκάλυψε το LIVETALKS

Ο Κώστας Μπογδανίδης αποκάλυψε το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή του στο LIVETALKS το πρόσωπο που ακούγεται για το υφυπουργείο Αθλητισμού στη θέση του Λευτέρη Αυγενάκη. Ο λόγος για τον Γιάννη Κουράκη, τον οποίο έχουν προτείνει άνθρωποι του περιβάλλοντος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Μπογδανίδης τόνισε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του: «O υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έχει δείξει ότι κάνει αυτό που κάνει, έχουν «σπάσει» πολλά στο κεφάλι του, πολλά αδίκως. Θέλει να φύγει και είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει και ίσως αναλάβει άλλο υπουργείο. Η πολιτική «βόμβα», λοιπόν, έχει να κάνει ότι άνθρωποι δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη του λένε ότι πρέπει να αναδείξει ένα πρόσωπο που θα αναδείξει την περιφέρεια Κρήτης. Του προτείνουν να κάνει υφυπουργό Αθλητισμού ένα εξωκοινοβουλευτικό πρόσωπο. Του έχουν προτείνει τον Γιάννη Κουράκη. Όσο τρελό κι αν ακούγεται, μπορεί υπό κάποιες συνθήκες να προχωρήσει. Σας λέω μετά βεβαιότητος ότι αυτό το πρόσωπο έχει πέσει στο τραπέζι και κρατήστε το. Όχι μόνο για τώρα, αλλά και για το μέλλον».

Θυμίζουμε ότι ο κ.Κουράκης διετέλεσε Υφυπουργός Πολιτισμού αρμόδιος σε θέματα Αθλητισμού (Οκτώβριος 2001 - Αύγουστος 2002) όπου και παραιτήθηκε για να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου

Διαβάστε περισσότερα στο Cretalive.gr

Ακούστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή του Κώστα Μπογδανίδη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.