Κουρμπανάς ή Βολονάκης

SMS
14:01 | 07/07/2020

Koύρσα για δύο στην τεχνική ηγεσία του Ηροδότου

Το νέο ξεκίνημα της ομάδας του Ηροδότου σηματοδοτεί και την έλευση νέου προπονητή. Αρκετά έχουν αλλάξει στο διοικητικό σχήμα ενώ όπως φαίνεται αλλαγές θα γίνουν και στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας. Ήδη, από χθες, η ομάδα της Ν. Αλικαρνασσσού ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Νίκο Ανδρουλάκη και όπως όλα δείχνουν είναι θέμα λίγων ωρών η ανακοίνωση του νέου τεχνικού.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το φαβορί για την ανάληψη της ηγεσίας στον Ηρόδοτο είναι ο Νίκος Κουρμπανάς ο οποίος βρίσκεται στο Ηράκλειο με τον ίδιο να έχει συζήτηση με τους ανθρώπους της ομάδας. Σε κάλο κλίμα βρίσκονται οι επαφές των δύο πλευρών, με τις πιθανότητες ο έμπειρος προπονητής να βρεθεί στον πάγκο για τη νέα χρονιά να είναι αρκετές.

Αν τα έως τώρα δεδομένα αλλάξουν, και δεν συμφωνήσει ο Κουρμπανάς, το plan b' ακούει στο όνομα Δημήτρης Βολονάκης. Ο έμπειρος κόουτς που πέρυσι βρέθηκε στον πάγκο του ΠΑΟΚ Κρουσώνα, παραμένει ελεύθερος και βρίσκεται στο... μπλοκάκι της διοίκησης και αποτελεί την πρώτη εναλλακτική σε περίπτωση μη συμφωνίας με τον 58χρονο τεχνικό από την Κορινθία.

Το σίγουρο είναι ότι στο προσεχές Δ.Σ θα ληφθούν οι αποφάσεις για την πλέον νευραλγική του αγωνιστικού τμήματος.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.