Κουτρουμπής για ΟΦΗ και Σίμο: «Πέρασα καλά, ελπίζω να τους δικαίωσα»

10:13 | 04/06/2021

Ο έμπειρος αμυντικός σε συνέντευξή του αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον ΟΦΗ και στη θητεία του εκεί.

Μιλώντας στο σάιτ Sport24.gr, ο Γιώργος Κουτρουμπής μίλησε για την κρητική ομάδα, αλλά και τον Γιώργο Σίμο με τον οποίο γνωρίζονταν από παλιά.

«Μετά την Σταντάρ Λιέγης έμεινα για περίπου 10 μήνες χωρίς ομάδα. Έκανα ατομικές προπονήσεις, αλλά δεν είναι το ίδιο. Είχα κουραστεί, κυρίως ψυχολογικά. Αποφάσισα να πάω στην Κονκόρντια, αλλά να σου πω την αλήθεια καλύτερα να μην είχα πάρει ποτέ τη συγκεκριμένη απόφαση.

Παίζαμε σε πλαστικό γήπεδο και οι συνθήκες ήταν τραγικές. Πήγα για τέσσερις μήνες και ήταν σαν να μην έπαιξα ποτέ. Μέτρια ομάδα, κακό πρωτάθλημα. Ουσιαστικά, συνολικά, έμεινα εκτός για σχεδόν 15 μήνες. Τουλάχιστον στον ΟΦΗ, μετά από τα πρώτα 2-3 παιχνίδια που είχα κάποια θέματα με την απόδοσή μου, πήρα φανέλα βασικού, απέκτησα ρυθμό και νομίζω πως στο τέλος τους δικαίωσα για την επιλογή τους», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όπως λέει, ο άνθρωπος που τον βοήθησε να πάει στον Παναθηναϊκό ήταν ο μετέπειτα προπονητής του στον ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος: «Ήταν τότε στις ακαδημίες του συλλόγου και με γνώριζε γιατί είχαμε παίξει συμπαίκτες στην Καλλιθέα. Ήξερε τι παίκτης ήμουν και με πρότεινε στον –τότε- τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκο Νταμπίζα. Λίγες ημέρες αργότερα μου τηλεφώνησε ο Νταμπίζας, συναντηθήκαμε, γνωριστήκαμε και υπέγραψα απευθείας. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα».

Όσον αφορά στο μέλλον του, ο έμπειρος στόπερ και πρόσφατα κυπελλούχος στην Ουγγαρία, υπογράμμισε: «Έχω άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο με την Ούιπεστ, αλλά ψάχνομαι και στο εξωτερικό μήπως βρω κάτι καλύτερο. Το κεφάλαιο της Ελλάδας πιστεύω πως έχει κλείσει. Είμαι κι ήσυχος έξω. Δεν με ενοχλούν, δεν τους ενοχλώ (σ.σ. γέλια). Στο εξωτερικό σε έχουν σε μεγαλύτερη υπόληψη και εκτίμηση απ' ό,τι στην Ελλάδα.

Όταν σου λένε ομάδες όπως η Ξάνθη ή ο ΠΑΣ Γιάννινα, που δεν τις θεωρώ κάτι ιδιαίτερο, πως 'δεν μας κάνεις λόγω χαρακτήρα', νομίζω πως εκεί τελειώνουν όλα. Αν και το πρότζεκτ του ΟΦΗ μου άρεσε πολύ. Πέρασα καλά. Έχουν μπει ποδοσφαιράνθρωποι και ασχολούνται μόνο με αυτό. Δεν κοιτάζουν τι λέει ο κόσμος».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.