Kουτσιανικούλης: «Ήθελα να συνεχίσω στον ΟΦΗ, απωθημένο το εξωτερικό»

14:17 | 12/09/2019

Mε αφορμή την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό Βόλου, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης μίλησε σε συνέντευξη του για την νέα πρόκληση στην καριέρα του

Συγκεκριμένα, ο Λαρισαίος εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ και μόλις χθες ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του στην φιλόδοξη ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, η οποία αγωνίζεται στην Football league. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε στην ιστοσελίδα sdna.gr για την θέληση του να συνεχίσει στον ΟΦΗ ενώ αποκάλυψε την πρόταση που είχε στο παρελθόν από την Πούμας

Διαβάστε αναλυτικά το απόσπασμα της συνέντευξης του

- Ήθελες να συνεχίσεις στον ΟΦΗ έπειτα από την λήξη του συμβολαίου σου;

«Ναι ήταν κάτι που το ήθελα κι αν υπήρχε η δυνατότητα να μείνω θα συνέχιζα. Εν τέλει αυτό δεν συνέβη και έτσι χώρισαν οι δρόμοι μας»

- Υπήρξαν το φετινό καλοκαίρι συζητήσεις με ομάδες της Super League για την μεταξύ σας συνεργασία;

«Η αλήθεια είναι πως έπειτα από την αποχώρησή μου από τον ΟΦΗ είχα βάλει ως πρώτη προτεραιότητα την συνέχιση της καριέρας μου σε σύλλογο του εξωτερικού. Ωστόσο δεν βρήκα αυτό που έψαχνα κι έχασα πολύ χρόνο. Ήρθε η πρόταση του Βόλου και πήρα την απόφαση να υπογράψω και να είμαι κοντά στο σπίτι μου στη Λάρισα».

- Το μεταγραφικό deal με τον ΠΑΟΚ υπήρξε το κορυφαίο της καριέρας σου;

«Ναι ήταν η μεγαλύτερη ομάδα στην οποία αγωνίστηκα και ξοδεύτηκαν τότε πολλά χρήματα για την αγορά των δικαιωμάτων μου από τον Εργοτέλη».

- Γιατί δεν έκανες απόσβεση της μεταγραφής στον ΠΑΟΚ και δεν εξελίχθηκαν τα πράγματα όπως θα ήθελες και περίμενες;

«Ήταν διαφορετικά εκείνα τα χρόνια. Ήμουν πολύ νεαρός και βρέθηκα ξαφνικά σε μια μεγάλη ομάδα. Κι ο ΠΑΟΚ ήταν διαφορετικός εκείνη την περίοδο δεν είχε στην ηγεσία τον κ.Σαββίδη».

- Πόσο σε «βάρυνε» και σε άγχωνε εκείνα τα χρόνια ο χαρακτηρισμός «Μέσι των φτωχών»;

«Η αλήθεια είναι πως από την στιγμή που πήγα στον ΠΑΟΚ προσπάθησα να τον…κόψω και να το βγάλω από πάνω μου. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν το αισθανόμουν ως βάρος πάνω μου. Αντίθετα ήταν ένα πολύ ωραίο κομπλιμέντο. Κάθε νεαρός Έλληνας παίκτης θα ήθελαν να τον αποκαλούν έτσι».

- Υπάρχει κάποιο απωθημένο στην καριέρα σου;

«Θα ήθελα πολύ να παίξω στο εξωτερικό. Όταν έπαιζα στον Εργοτέλη και λίγο πριν από την μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ, ένας ατζέντης μου είχε φέρει έγγραφη πρόταση από την Πούμας που ήταν τότε πρωταθλήτρια (Πούμας) στο Μεξικό. Τότε όμως τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου ήμασταν διστακτικοί στην προοπτική να πάω στο Μεξικό. Από κει και πέρα σίγουρα θα ήθελα να χαρώ και την κατάκτηση ενός τίτλου».

- Αν μπορούσες να γυρίσεις το ρολόι του χρόνου πίσω τι θα άλλαζες;

«Θα επέλεγα να παίξω όσο το δυνατόν νωρίτερα σε σύλλογο του εξωτερικού.»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.