Κρασανάκης: «Με σεβασμό, χωρίς φόβο κόντρα στον Ηρόδοτο»

17:49 | 16/10/2020

Τι είπε ο νεαρός τεχνικός του Πόρου ενόψει της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής.

Το συγκρότημα του Βασίλη Κρασανάκη έχει δύσκολο έργο κόντρα στον Ηρόδοτο (18/10), ωστόσο ο νεαρός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του θα παίξει με σεβασμό, αλλά χωρίς φόβο απέναντι στο σύλλογο της Ν. Αλικαρνασσού.

Αναλυτικά δήλωσε: «Ο Ηρόδοτος είμαι μία ιστορική ομάδα, σίγουρα έχει το σεβασμό μας, αλλά δεν θα πάμε με φόβο. Είμαστε μία ομάδα αρκετά καλή, έχουμε αυτοπεποίθηση, θα παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη και έτσι θα προσεγγίσουμε και αυτό το παιχνίδι.

Είναι ένα εναρκτήριο παιχνίδι που όπως όλα τα εναρκτήρια έχει τις ιδιαιτερότητές του, είναι όμως και για τις δύο ομάδες. Θεωρώ ότι σαν ντέρμπι είναι όλα τ' αποτελέσματα ανοικτά, αλλά εμείς ξαναλέω θα καταθέσουμε τα πάντα για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Σε ερώτηση που θα κριθεί η αναμέτρηση, ο προπονητής του Πόρου τόνισε: «Όλα αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες, στους παίκτες-κλειδιά, στη μέρα που θα βρεθούν οι παίκτες κάθε ομάδας, στην τύχη πολλές φορές. Όλα αυτά είναι μέσα στην εξίσωση. Ελπίζω να είμαστε εμείς οι τυχεροί και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, που θέλουμε να ξεκινήσουμε έτσι κι αλλιώς τη χρονιά μ' ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σ' ένα μεγάλο αντίπαλο».

Ο Ηλίας Τριχάκης, από την πλευρά των παικτών του Πόρου, τόνισε αρχικά: «Να πω αρχικά ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιτέλους ξεκινάμε το πρωτάθλημα μετά από τόσους μήνες αποχής. Πιστεύω ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και για την πρεμιέρα και γενικά για το πρωτάθλημα.

Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες με υγεία. Από κει και πέρα για το παιχνίδι που έρχεται την Κυριακή είμαστε πολύ αισιόδοξοι, έχουμε δουλέψει πολύ σωστά και πάμε σίγουρα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Πάντα θα παίζουμε για τη νίκη, όλες τις ομάδες θα τις κοιτάμε στα μάτια, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα αντίπαλο».

Σχετικά με τους στόχους των «μπλε» στο νέο πρωτάθλημα, ο μέσος του Πόρου ανέφερε: «Να εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα την παραμονή με πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα, μπορούμε να το βγάλουμε αυτό στο γήπεδο, κάθε Κυριακή θα δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και θα τα καταφέρουμε. Με πολύ ωραίο ποδόσφαιρο πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.