Κρατάει το β' μέρος

20:04 | 04/09/2019

Ο ανταγωνιστικός Πλατανιάς επικράτησε 1-0 σε φιλικό του ΟΦΗ των πολλών αλλαγών, ο οποίος κρατά μόνο το β' μέρος.

Οπως αναμενόταν, ο Σίμος επέλεξε στο Μάλεμε ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές σε σχέση με τα ματς πρωταθλήματος, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που έως τώρα δεν έχουν παίξει πολύ (έως καθόλου) στα επίσημα. Ο Γουάλι ήταν στο τέρμα, οι Μπράουν, Μπολάκης, Περδίκης και Δεληγιαννίδης ήταν η τετράδα της άμυνας, οι Σακόρ-Σουρνάκης στα χαφ, μπροστά ο Βαζ, αριστερά ο Φελίπε Σόουδα και δεξιά ο Ντίνας και προωθημένος ο Φιγκεϊρέδο.

Στην αντίπερα όχθη, ο Πλατανιάς κατέβηκε με τους βασικούς ποδοσφαιριστές και με μεγαλύτερη διάθεση στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας εξ αρχής τις επιθετικές του διαθέσεις. Μόλις στο 1ο λεπτό ο Γουάλι «νίκησε» σε τετ α τετ τον Καραγκούνη, ενώ το σκηνικό επαναλήφθηκε ακριβώς το ίδιο και με την ίδια κατάληξη στο 35'. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ο Πλατανιάς είχε διπλή χαμένη ευκαιρία. O Ποζατζίδης έκανε το σουτ μεσα από την περιοχή, ο Γουάλι όμως απομάκρυνε τη μπάλα. Στη συνέχεια η μπάλα έφτασε στον Μπιανκόνι, αλλά οι αμυντικοί του ΟΦΗ έδιωξαν σε κορνερ. Ο ΟΦΗ απείλησε στο πρώτο μέρος δύο φορές, στο 18' και στο 35', με σουτ των Σακόρ και Βαζ που έφυγαν ελάχιστα άουτ.

Ό,τι δεν μπόρεσε να κάνει στο πρώτο μέρος η ομάδα του Τάτση το έκανε στο δεύτερο. Στο 59' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, το εκτέλεσε ο Μπιανκόνι, ο Γουάλι απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο Νίλι άνοιξε το σκορ.

Ο Σίμος προχώρησε σε αλλαγές και η εικόνα του Ομίλου διαφοροποιήθηκε προς το καλύτερο. Πλέον, η κατοχή ανήκε στον ΟΦΗ, ο οποίος όμως δυσκολευόταν να απειλήσει με αξιώσεις. Ο Σίμος έδωσε, επίσης, χρόνο συμμετοχής και στους νεοαποκτηθέντες Στάικο και Κουτρουμπή, οι οποίοι έκαναν το ανεπίσημο ντεμπούτο του.

Στα τελευταία λεπτά ο ΟΦΗ κυριάρχησε και πίεσε (σε αυτό βοήθησε η είσοδος του Τσιλιανίδη που ανέβασε το ρυθμό των φιλοξενούμενων), προσπάθησε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, αλλά ο Πλατανιάς ήταν ο νικητής της φιλικής αναμέτρησης.

Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους σε δεύτερο φιλικό το προσεχές Σάββατο στο Παγκρήτιο.

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΟΦΗ: Γουάλι, Μπράουν, Μπολάκης, Περδίκης, Δεληγιαννίδης, Σουρνάκης, Σακόρ, Βαζ, Σόουζα, Ντίνας, Φιγκεϊρέδο

Στο β' μέρος έπαιξαν και οι: Νοικοκυράκης, Μαρινάκης, Ναμπί, Τσιλιανίδης, Στάικος, Μακριδάκης, Κουτρουμπής

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό

«Κλικ» από τις εργασίες στο Γεντί Κουλέ

Αλλάζει και εξωτερικά το Γεντί Κουλέ

Ανακοίνωση του ΟΦΗ για την κάρτα φίλου

Θύρα 4: «Ως πότε θα μετράμε θύματα στους δρόμους της Κρήτης;»

Διαγωνισμός Capitano.gr: Κερδίστε δύο εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ!

Μεταγραφές ΟΦΗ: Η «συμμορία των 11»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.