Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη για τη Volley League

22:37 | 09/06/2020

Για την ολοκλήρωση της σεζόν με τη διεξαγωγή της ημιτελικής και της τελικής φάσης των πλέι οφ.

Η ΕΣΑΠ, έτσι, θα έχει τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη (10/08) στις 18.00 με τους εκπροσώπους όλων των ΤΑΑ. Η σχετική ενημέρωση:

«Η ΕΣΑΠ συνεχίζει την προετοιμασία των αγώνων της ημιτελικής και τελικής φάσης των πλέι οφ του πρωταθλήματος Volley League με την συμμετοχή του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και του Α.Ο. Φοίνικα ΟΝΕΧ Σύρου που θα κρίνουν τον πρωταθλητή της αγωνιστικής σεζόν 2019-20.

Μετά τις διαδοχικές συναντήσεις που είχε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος με τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, υπηρεσιακούς παράγοντες της ΓΓΑ αλλά και με τον ΕΟΔΥ αναμένεται να ενημερώσει τους εκπροσώπους όλων των ΤΑΑ και ειδικά των ομάδων που θα αγωνιστούν στην ημιτελική και τελική φάση των πλέι οφ.

Για τον λόγο αυτό όπως και για τον προγραμματισμό των αγώνων, ζητημάτων της συμπληρωματικής προκήρυξης του πρωταθλήματος 2019-20 αλλά και οργανωτικών θεμάτων την Τετάρτη 10 Ιουνίου στις 18:00 γίνει τηλεδιάσκεψη των εκπροσώπων όλων των ΤΑΑ.

Μεταξύ άλλων θα προγραμματιστεί η σειρά των αγώνων και θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των ημιτελικών και τελικών οι οποίες θα κοινοποιηθούν και στην ΕΡΤ Α.Ε. για να προγραμματιστούν οι μεταδόσεις των αγώνων.

Παράλληλα, ο νομικός σύμβουλος της ΕΣΑΠ Χρήστος Ηλιάδης θα αναλύσει όλες τις αλλαγές της συμπληρωματικής προκήρυξης ενώ θα απαντήσει και σε απορίες των ΤΑΑ για νομικά ζητήματα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.