Κρούση σε Σαρρή ο ΟΦΗ

ΟΦΗ

Ο Όμιλος εξετάζει την περίπτωση του Ηρακλειώτη κεντρικού αμυντικού. Διαβάστε όλες οι λεπτομέρειες.

Μία από τις θέσεις που σίγουρα θα ενισχυθεί ο ΟΦΗ είναι αυτή του στόπερ και  ένας παίκτης που βρίσκεται στη λίστα του είναι ο Γιώργος Σαρρής.

Οι «ασπρόμαυροι», μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, είχαν πριν από μερικές εβδομάδες μια πρώτη επαφή με τους εκπρόσωπους του 30χρονου ποδοσφαιριστή και δεν αποκλείεται στο επόμενο διάστημα οι συζητήσεις να συνεχιστούν.

Από τα μέσα της περασμένης σεζόν ο Σαρρής έπαιξε στην Πετρολούλ Πλοέστι της Ρουμανίας, με την οποία έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο, αλλά, όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται να συνεχίσει εκεί.

Ο Σαρρής αποτελεί σίγουρα μια περίπτωση, που δεν μπορεί ν’ αφήσει αδιάφορο τον ΟΦΗ, καθώς βρίσκεται σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία, έχει εμπειρίες από την πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ είναι και Ηρακλειώτης και ενισχύει το τοπικό στοιχείο στο ρόστερ.

Όπως και να’ χει, δε θ’ αργήσει η στιγμή για να φανεί αν υπάρχει προοπτική συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές και ο Σαρρής επιστρέψει στην Κρήτη και το Ηράκλειο, μετά από 5 χρόνια, καθώς το 2014 είχε αποχωρήσει από τον Εργοτέλη για την ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επέστεψαν και περιμένουν την απόφαση Βέρα-Ισις

Ανακοινώθηκε νέο φιλικό του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.