Ξαφνικό διαζύγιο με Σουτζή

14:46 | 01/11/2019

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Δαμάστα μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Μανόλη Σουτζή.

Ο σύλλογος της Α1 ήταν αήττητος εφέτος με τον Σουτζή στο πρωτάθλημα, μετρώντας 6 νίκες και 1 ισοπαλία σε 7 ματς έως τώρα.

Μαζί με τον Σουτζή αποχωρούν και ο συνεργάτης του Αντώνης Λεκάκης και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Αχιλλέας Δημητριάδης.

Η ανακοίνωση της Δαμάστας αναφέρει:

«O Αθλητικός Όμιλος Δαμάστας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Μανόλη Σουτζή, τον συνεργάτη του Αντώνη Λεκάκη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Αχιλλέα Δημητριάδη.

Ήταν τιμή για το σωματείο της Δαμάστας που συνεργάστηκε με τον Μανόλη Σουτζή, τόσο ως προπονητή όσο και ως άνθρωπο, αφήνοντας την σφραγίδα του με την περσινή ιστορική άνοδο της Δαμάστας στην Α1 Κατηγορία ΕΠΣΗ αλλά και την ολοκλήρωση της πορείας ως τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, ενώ αυτός ο κύκλος κλείνει με την Δαμάστα να βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο ΑΟ Δαμάστας ευχαριστεί θερμά τον κ. Σουτζή για την προσφορά του στην ομάδα από πέρυσι τον Μάρτιο, όταν και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, όπως ευχαριστεί θερμά και τους Αντώνη Λεκάκη και Αχιλλέα Δημητριάδη για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στην φετινή σεζόν. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική τους πορεία...»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.