Ξανά εκτός αποστολής ο Καρέλης

17:24 | 23/11/2018

Χωρίς Ουάρντα, Ελ Καντουρί, Χατσερίντι και Καρέλη ταξιδεύει για Ξάνθη ο ΠΑΟΚ

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την Ξάνθη δεν συμπεριλαμβάνονται o Ουάρντα, που όπως και στον αγώνα με τον Παναιτωλικό δεν υπολογίζεται, ο Ελ Καντουρί που μπορεί να προπονήθηκε τις προηγούμενες ημέρες αλλά παραπονιέται για ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και για μια ακόμη φορά οι Χατσερίντι και Καρέλης. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης χωρίς αυτό να αποτελεί είδηση και οι Μαλεζάς και Κίτσιου.

To σχετικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει μεταξύ άλλων: "Το πρόγραμμα όπως συνηθίζεται ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης. Μετά την απαραίτητη προθέρμανση, οι παίκτες δούλεψαν στον τομέα της τακτικής με τον προπονητή, μέσα από διάφορες ασκήσεις, έπαιξαν οικογενειακό διπλό, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στις στημένες φάσεις.Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά από καιρό έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και έτοιμους για μάχη, με το ιατρικό δελτίο να είναι λευκό.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός για την αναμέτρηση του Σαββάτου (24.11) κόντρα στην Ξάνθη είναι οι εξής: Ρέι , Πασχαλάκης , Μάτος , Κίτσιου , Βιεϊρίνια , Τόσκα , Βαρέλα , Κρέσπο , Μαουρίσιο , Σάκχοφ , Βέρνμπλουμ , Κάνιας , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Ζαμπά , Λημνιός , Πρίγιοβιτς , Άκπομ» αναφέρει το σχετικό ενημερωτικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ."

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.