Ξάνθη και VAR σόκαραν τον Παναθηναϊκό

19:21 | 05/10/2019

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν 1-0 από την αξιόμαχη Ξάνθη στο 95' στη Ριζούπολη, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής.

Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή και δύο σημαντικές ευκαιρίες (ξεχώρισε αυτή του Χρήστου Δώνη στην κοντινή κεφαλιά), αλλά και ένα ακυρωθέν γκολ ως οφσάιντ, στο οποίο έγινε χρηση VAR. Στη συγκεκριμένη φάση, του 29ου λεπτού, ο Ζαχίντ σκόραρε, αλλά ο επόπτης (και στη συνέχεια το VAR) είδαν οφσάιντ στην αρχή της φάσης στον Κολοβό, κάτι που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Η Ξάνθη απείλησε για πρώτη φορά στο 53' στο άστοχο πλασέ του Αμορίμ, ενώ ο Παναθηναϊκός συνέχισε να έχει την κατοχή και να αναζητά τρόπους να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων. Τελικά, παρά την πίεση, η Ξάνθη απείλησε λίγο πριν το 90' σε αντεπίθεση και στις καθυστερήσεις σόκαρε τον Παναθηναϊκό μέσω... VAR.  Συγκεκριμένα, στο 95' ο Στάρτζεον βγήκε στην αντεπίθεση, έκανε το γύρισμα και ο Φοσέ με υπέροχο πλασέ νίκησε τον Διούδη για το 0-1, το οποίο επικυρώθηκε από τον Κομίνη αφού συμβουλεύτηκε το VAR.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επεισόδια πριν το Παναθηναϊκός-Ξάνθη

Η γκάφα στο Παναθηναϊκός-Ξάνθη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.